Miért csinálja ezt? Szobatisztaság
Figyelt kérdés
Van egy 9 hetes kölyökkutyám, egy hete van nálam, az első pillanattól kezdve kutyapelusra szoktatom, illetve le is hordom, hogy a dolgát elvégezhesse. Mindig kapott dícséretet, jutalomfalatot, ahogy kell, ha rajtakaptam, hogy rossz helyre pisil, akkor felkaptam és a pelusra tettem .. szépen ment is neki a dolog, a tegnapi napig ... mintha mindent elfelejtett volna, hugyozik össze-vissza... ha baleset van, ecetes-szódabikarbónás vízzel mosok fel, hogy a szagot ne érezze ... miért van ez és mit lehet tenni? Nem az olyan válaszok érdekelnek, hogy még milyen pici, hanem hogy miért van, az hogy valamit tud, aztán egyszercsak "elfelejti"?2015. ápr. 23. 08:00
1/4 anonim válasza:
A pelenkát felejtsd el! Milyen időközönként hordod le, és mikor történnek a balesetek?
2/4 anonim válasza:
Nem jó ötlet a pelenka, mert ezzel pont azt tanulja meg, hogy szabad a lakásban vécéznie, holott ennek az ellenkezőjét kellene megtanulnia.
Kb. 2 óránként vidd le, kint dicséret, bent takarítás, a pelenkát felejtsd el. Ez a legcélravezetőbb és leggyorsabb módszer.
3/4 A kérdező kommentje:
Mikor otthon vagyok, akkor leviszem 2 óránként, igazából a kutyapelustazért kezdtem el használni, mert van, hogy suliban vagyok és hogy akkor arra végezze a dolgát, de akkor ezek szerint csak összezavarom ezzel szegényt?
2015. ápr. 23. 08:29
4/4 anonim válasza:
Igen, sajnos csak összezavarod. Ez most egy ilyen időszak lesz, hogy sokat kell takarítanod. Kitartás, és vidd le amikor csak tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!