Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy élheti túl a kutyám a...

Hogy élheti túl a kutyám a betegséget?

Figyelt kérdés
A kutyám kb 2 napja beteg habosat hányt,hasmenése volt van,állndóan iszi a vizet,általában 1 heylben áll lehajtott fejjel mozdulatlanul, néha sétál egyet az udvarban,meg habzik a szája. Hívtam az állatorvost eljött megmérte a lázát,van neki,amikor benyomta neki a lázmérő és kivette véres volt a lázmérő.Erre azt mondta hogy erre már nagyon nincs mentség,kevés az esélye hogy túléli,de meg lehet próbálni. Szerintetek hogy gyógyítanák ki az orvosok és mennyi költség lenne az? Ez az eddigi legjobb kutyám nagyon sajnálnám ha elpusztulna :/ Azt mondta még maximum 2 napig birná ki..
2015. ápr. 20. 12:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Valószínűleg kifakadt a bűzmirigye! Az én kutyámnál ugyanígy történt, de hálistennek, kibírta, megmaradt. El kell vinni a kutyát sürgősen állatkorházba, ott tudják, hogy mit kell vele csinálni!
2015. ápr. 20. 14:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Rendes orvos, hogy ingyen kiment megvizsgálni......
2015. ápr. 20. 14:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Valószínüleg parvós, azt azonnal meg lehet állapítani a kihúzott lázmérőből. Minimális esélye lehet. Vigyétek el dokihoz.
2015. ápr. 20. 14:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Akár mérgezés is lehet. Minél előbb állatorvos!!

Jobbulást! Írj majd, hogy mi volt a baja, és sikerült-e megmenteni!!:)

2015. ápr. 20. 20:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy gyerek, de a szüleivel mi van? Ha szarnak rá, akkor az nem felelős állattartás, hiába szavazgatnak le a tizenévesek.
2015. ápr. 20. 20:18
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát ez ennyi volt, végül el kellett altatni :(( asszem coronavírus okozta bélgyulladása volt,a kezelés meg nagyon nagyon drága,naponta kell fizetni annyit amennyi az elaltatás volt nem tudom hány hétig + még nagyon kevés az esély rá hogy túléli..A kutyát kb 1 hónaposan kaptuk és olyan 8 hónapos lehetett mikor meghalt(ma),valószínüleg az volt a gond hogy nem vittük még védőoltásra és úgy kapta ezt a betegséget,amúgy meg minden kutyánkat be oltottuk eddig,de ezzel elkéstünk ,nagyon hirtelen jött,előtte egész nap ugrándozott játszottam vele,meg a macsakákat is nyaggatta :/ De biztos hogy hiányozni fog nagyon sajnálom :(
2015. ápr. 20. 21:31
 17/19 anonim ***** válasza:
52%
Figyelj, te nem tehetsz róla(: De a kedves szüleidhez lenne egy-két keresetlen szavam az oltások hiánya miatt.
2015. ápr. 20. 22:10
 18/19 A kérdező kommentje:
Nekik is van sok gondjuk,de mondtam nekik máskor be kell oltatni időben..
2015. ápr. 20. 22:15
 19/19 anonim ***** válasza:
28%

8 hónaposan még nem volt beoltatva? Gratulálok.

Többet ne tartsatok kutyát, majd te tartasz, ha felnőttél, de a szüleidnek állat nem való.

2015. ápr. 21. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!