Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy élheti túl a kutyám a...

Hogy élheti túl a kutyám a betegséget?

Figyelt kérdés
A kutyám kb 2 napja beteg habosat hányt,hasmenése volt van,állndóan iszi a vizet,általában 1 heylben áll lehajtott fejjel mozdulatlanul, néha sétál egyet az udvarban,meg habzik a szája. Hívtam az állatorvost eljött megmérte a lázát,van neki,amikor benyomta neki a lázmérő és kivette véres volt a lázmérő.Erre azt mondta hogy erre már nagyon nincs mentség,kevés az esélye hogy túléli,de meg lehet próbálni. Szerintetek hogy gyógyítanák ki az orvosok és mennyi költség lenne az? Ez az eddigi legjobb kutyám nagyon sajnálnám ha elpusztulna :/ Azt mondta még maximum 2 napig birná ki..
2015. ápr. 20. 12:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, felejtsd el ennek a hentesnek a telefonszámát, és vidd be egy rendesen felszerelt rendelőbe, ahol legalább kivizsgálják, és megmondják, mi a baja, mielőtt megásatják vele a gödröt.
2015. ápr. 20. 12:47
 2/19 A kérdező kommentje:
Mondta hogy vírús fenyegeti,láza van meg belső vérzése,és mondta hogy hozzá lehet kezdeni a gyógyításhoz de meg kell ma beszéljem a szüleimmel
2015. ápr. 20. 12:55
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Szóval olyan állatorvos volt, aki kiment, felmérte a helyzetet, és hagyta szenvedni a haldokló kutyát segítség nélkül, mert nem virítottad a lóvét...

Szólj a szüleidnek, hogy vigyétek azonnal rendelőbe (másik dokihoz), mert lehet hogy tényleg haldoklik, és megfelelő kezelés nélkül elpusztul.

Nem tudod otthon meggyógyítani, hisz azt sem tudod, mi baja!

2015. ápr. 20. 13:12
 4/19 anonim ***** válasza:
20%
Ez kamu. Szerintem nem hívott hozzá állatorvost, mert az pénzbe kerül, max. a szomszéd Józsit, aki "ért hozzá". Kiérződik a soraiból, hogy a legfontosabb a pénz, a lett volna orvos, akkor az biztos mondott volna valamit. Hazudozik, mert jól tudja hogy az egyetlen, amit itt mondani tudunk az az, hogy VIDD ORVOSHOZ A KUTYÁDAT HA BETEG.
2015. ápr. 20. 13:13
 5/19 A kérdező kommentje:
Képzeld hívtam állatorvost és nem kamu....pont akkor már kezelte is volna de én mondtam hogy ne mert nem tudom mennyi költség és én gyerek vagyok a szüleim fognak majd intézkedni,anyám már felhívta előttem hogy jöjjön 3 óra múlva ha hazaér de én utána felhívtam és mondtam hogy előbb jöjjön mert én még itthon voltam
2015. ápr. 20. 13:22
 6/19 A kérdező kommentje:
Majd most a szüleim megint felhívják és megbeszélik az ügyet,csak hogy mi sül ki belőle azt nem tudni :/
2015. ápr. 20. 13:23
 7/19 anonim ***** válasza:
61%

Szóval kihívtad az orvost, de nem engedted kezeltetni a kutyát? Akkor minek hívtad ki?

Te miért nem beszéltél a szüleiddel telefonon, amikor ott volt nálatok a doki, hogy ennyibe kerül, mehet-e.

2015. ápr. 20. 13:26
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem éli túl, főleg ha még tovább vártok.

Már 2 nappal ezelőtt el kellett volna vinni orvoshoz, nem megvárni, míg ennyire beteg lesz. Szerencsétlen állat.

Sürgősen vigyétek be egy normális rendelőbe, ahol gyógyszert és infúziót is kap, valószínű, hogy már szüksége van arra is.

2015. ápr. 20. 13:51
 9/19 anonim ***** válasza:
3%
Mivel gyerek vagy ezért legközelebb plüsskutyád legyen.
2015. ápr. 20. 14:06
 10/19 anonim ***** válasza:
72%
Nem értem miért b..ogattok egy gyereket. Nincs jövedelme, világos, hogy nem fog ilyen ügyekben döntéseket hozni. Kérdés persze, hogy akkor minek bízták rá, de erről se ő tehet.
2015. ápr. 20. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!