A kutyám mindig megugatja a szomszédott. Eröl hogy szoktathatnám le?
Nekem nincs kutyám, de szerintem egy kutyának az a dolga, hogy megugassa azt, aki neki nem tetszik.
Ha valaki rám haragszik, és ez engem bánt, megpróbálok vele összebarátkozni. Talán a szomszédnak is ezt kellene tennie.
Nem a kutyádban van a hiba, ők csak rendkívül érzékenyek, és nagyon könnyen felismerik nem szimpatikus embereket. Bárcsak mi, emberek, ennek a tuljdonságnak a töredékét birtokolhatnánk! Nem lenne ennyi csalódás, mert "szagról" egyből kiszúrnánk, hogy melyik illetővel van gáz.
Miért van az, hogy elmegyek egy vadidegen utcán, minden kerítésen belüli kutya csóválja a farkát nekem, de jön valaki néhány méterrel mögöttem, és megugatják?? Engem soha. Miért nem? Mert imádom a kutyókat!!!
Nekem 3 kutyám van.Az eggyik öreg 18 éves ő lusta ugatni.A második egy nagykutya őt már alapból rászoktattuk az ugatásra ha jön hozzánk valaki mert nemjó a csengőnk és így most a nagykutyánk jelzi ha valaki jön hozzánk szoval az ő ugatása nekünk hasznos :)
A harmadik a kertünkben van és ugatja a szomszédokat.Sajns nem lehet semmitsem tenni.Az a kutyám mindig ugat.Akkor is ugat amikor viszem neki a kaját,vagy amikor a szomszéd eteti az állatait de az az érdekes hogy amikor a szomszéd odamegy a kerítéshez elhallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!