Hogy szoktathatnám le a konyhába csinálásról?
Van egy kutyánk, aki kb. (nem tudom pontosan, mert nem az enyém) 3 éves és menhelyről lett elhozva, mert verték az előző gazdái, kidobták, stb...
Viszont a mániája, hogy a konyhába csinál... akár kicsi, akár nagy. Tudja jól, h levisszük, de akkor is. Szerencsére nem mindig, amikor kell neki, szóval van, amikor több napig minden ok, aztán következő reggel a tócsa vár..
A probléma az, hogy egyrészt nem látjuk, amikor csomagot vagy pisit hagy (mert nem vagyunk egész nap a seggében) ezért nem is tudjuk akkor megbüntetni. Másrészt ha megpróbálnánk megbüntetni, azt hiszi, h verni akarjuk és vicsorogni kezd :( Nem támadó jelleggel, csak védekezik, mert olyankor lapul és be van húzva a farka is.
De így egyszerűen nem tudom, hogy hogyan lehetne megnevelni... semmi ötletem nincs :(
Kérlek segítsetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!