Kölyök kutyusom nem mindig végzi a dolgát az állandó helyre kitett pelusra. Hogy szoktathatnám rá?
A saját tapasztalatomat tudom leírni, mi próbálkoztunk kutyapelenkával, otthon nálunk nem vált be, viszont a kiskutyám életében egyszer pisilt csak be az autóban, és akkor a pelusra ment a pisi, így megmenekült a hátsóülés!:)))
Otthon nekünk az újságpapír illetve hullámpapír vált be. Szinte mindig ezekre végezte a dolgát. Hozzáteszem, sokszor volt, hogy az újságpapír szélére ment a pisi, így mellette a padlót is alaposan fel kellett sikálni. Ez egy nagyon nehéz időszak, amíg nincsenek meg az oltások, én az elején nagyon kikészűltem, de most már sokkal könnyebb.
Kitartást kívánok nektek!
Üdv, egy 12 hetes kiskutya gazdija
Lehet venni állatboltokban kutyapelusra/alomra szoktató cseppeket.
Ezek olyan illatanyagot tartalmaznak amitől a kutyusod oda fogja végezni a dolgát ahova csepegteted.
Nekünk is volt, míg nem volt szobatiszta és bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!