Szerinted doberman vagy rotweiler a félelmetesebb?
Figyelt kérdés
Te melyiktől tartanál jobban? És melyik az erősebb, bátrabb kutya?2010. febr. 20. 18:53
12/29 anonim válasza:
Utolsó tudsz te olvasni? Nem azt kérdezték hogy neked mi a kedvenc kutyád...
13/29 A kérdező kommentje:
Nem riasztónak kell a kutya, de öszintén, hol másznának űt elöbb, ahol egy erős, félelmetes dobberman, ugat, és majd széttéő, csak dugd be a kezed, vagy ahol egy yorki szaladgál fel-alá ugatva, mint az örült(nem nézem le a kis kutyákat különben)
2010. febr. 20. 19:34
14/29 A kérdező kommentje:
széttép* a komondor nem szerepelt a kettő fajta kutya között!
2010. febr. 20. 19:35
15/29 anonim válasza:
Hidd el akárhol bemásznak ha akarnak és a kutya szívja meg. Az én házam inlább rabolják ki minthogy eltegyék lábalól a kutyám.
16/29 A kérdező kommentje:
Én sem akarom, hogy kinyirják a kutyám, elhiheted. de azért én ahogy magam ismerem, nem másznák be egy nagy testű erős kutyához, mert nem hiányozna, hogy véletlenül úhy beleharapjon a térdembe, hogy életem végéig nyomorék legyek... nem érné meg.
2010. febr. 20. 20:12
17/29 anonim válasza:
én is inkább dobermann-t ajánlanék,de sztem amiket irtál,roti-dobermann olyan embereknek valo,akik tudnak velük bánni,ugy értem határozott,és keménykezü emebrek, mert azert valljuk be ezek kemény kutyák!
meg attol függ hogy vannak nevelve!
nekem ez a véleményem
18/29 anonim válasza:
Elég ha be bedobsz neki mérget, vagy lefújod... Aztán besétálhatsz az ajtón... :( Gonoszak az emberek sajnos.
19/29 Akiteki válasza:
Én személy szerint egy vizisiklótól.
Nem született meg az a kutya, akitől félnék. Valahogy hiányzik a génjeimből. :))
20/29 anonim válasza:
Nevelés kérdése, melyik kutya hogyan viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!