Egy 13éves fiú játszhat a FEAR-al vagy inkább melyik részével, melyik félelmetesebb?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 13:34
1/5 anonim válasza:
Miértne játszhatna? én 10 éves koromba doom 3 aztam. ha a szüleid nem túl komolyak, Akkor persze. azt mondják rosszat álmodsz tőlük, nos ez nem igaz.
2/5 anonim válasza:
Én 11 évesen a SilentHill-t nyomtam.
16/F
3/5 anonim válasza:
Ehehehe!!! Én meg 7 éves koromban megkaptam a PS1-emet, hozzá a Duke Nukem 3D-t. Nagyon jó volt. Abban az időszakban a GTA Liberty City volt a kedvecem. Asszem 11 évesen végig toltam a Dead Space-t. Amnesia is bejön. 13 éves vagyok. Kérdés?
4/5 anonim válasza:
aha kérdés:miért van ennyi kocka ?:D
5/5 anonim válasza:
Előző előtti vagyok. Nem vagyok kocka. Napi 26 óránál többet nem számítózok/xbox 360-ozok/PS1/2-zök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!