Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kayako (az Átokból) vagy...

Kayako (az Átokból) vagy Samara (a Körből) félelmetesebb?

Figyelt kérdés
Egyiket se tartom igazából félelmetesnek, de már megkérdeztem pár embert és Samarára szavaztak, úgy ahogy én is.Kíváncsi vagyok hogy ez csak "ránk" vonatkozik vagy másnak is ez a véleménye.Ja és nem tudom honnan jött a kérdés xD.
2009. jún. 1. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sem félelmetesek, de inkább samara.
2009. jún. 1. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát igazából egyik sem különösebben félelmetes. De ha választani kell akkor Kayako.

Samarát kifejezetten aranyosnak tartom. Ahogy a japán verzióban lévő Sanakot is, bár neki tényleg félelmetes szemei vannak, ellenben Samarával...aki ha kimászna a tévémből lehet hogy megölelgetném inkább minthogy elfussak :D

2009. jún. 1. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon betoji vagyok :)

Féltem Kayako hangjától, meg Samara mozgásától is.

Ha választanom kellene, akkor Kayako, mert ő a takaró alá is bemászott, pedig az köztudottan biztonságos hely :)

2009. jún. 2. 01:16
 4/9 A kérdező kommentje:
:) Köszike a válaszokat :) :D
2009. jún. 2. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Húú, szerintem sokkkal félelmetesebb Samara.
2009. dec. 8. 19:33
 6/9 BiroBeatrix válasza:
Hát...nem is tudom. Egyik sem annyira félelmetes, hogy féljek tőle, de ha választani kell akkor inkább Kayako. Samara csk úgy néz ki mint aki nem fürdott már 10 éve.
2012. jan. 5. 11:01
 7/9 anonim válasza:
Samara cukii<33:DD*.*
2012. febr. 7. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nos, inkább Kayako, de van egy másik személy, ami mindkettőt veri. Ez pedig az Ördögűzős csaj.
2012. aug. 9. 17:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem mind kettő félelmetes(bár én régebben féltem tőlük) de mindkettőnek van valami jellegzetessége amitől a néző meg tud ilyedni szerintem pl. samaránál az hogy tudja hogy megnézed és felhív majd a TV-ből kimászva NYEKK kinyír,a mozgása, tud "teleportálni"(AKI NEM LÁTTA A RINGS SCARY SHORTOT AZ PÓTOLJA BE YT-N) Kayakónál meg az hogy brutális,a mozgása ilyeztő,a hangja,mindenhol megjelenik és meg öl,ő nem úgy öl mint samara hogy meg kell valamit tenni ahoz hogy kicsináljon ő csak öl(bár azokat akik elkapták az "átkot" úgy hogy eléggé fosatós.(már akinek :P :) ;) :D)
2012. aug. 9. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!