Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Edesanyam oda akarja adni az...

Edesanyam oda akarja adni az 1 éves kutyankat valakinek aki udvaron el, mert nagyon hull a szore. Mit tegyek, hogy ne keruljon mashoz, a szor ellen nem lehet tenni valamit? Valaki monta h cinktol nem hull annyira, ez igaz? Nem mergezo az a kutyusnak?

Figyelt kérdés
En nagyon nem szeretnem mert 1 eve velunk el es mar nagyon a szivemhez not nagyon okos kutya amugy pacsit add, fekszik, parancsra leul csak kint van kicsit proglema vele mert ha elengedjuk nincs semmi baj csak tart par meter tavolsagot tolunk amugy jon utanunk csak nem kozel es ha latt egy masik kutyat akkor megszunik korulotte minden. Es porazon meg nagyon huzz de en probalom megoldani ezt is . Anyu is szereti nagyon ot mivel nagyon okos de nem birja a sok szort . Az a baj , hogy blok lakasban elunk es takaritunk rengeteget de ra 10 percre ugyan olyan szor van mindenhol .

#cink #nagyon hull a szore
2015. ápr. 15. 22:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Goldiból és a shar-peiből dől a szőr,szóval ennek keveréke... most meg végképp,mert vedlési szezon van.

Amit javasolnak a sok úsztatás,kefélés, furminátor(de ezt nem lehet minden nap használni!!!)

Amit hallottam,de nem tudom igaz-e.Hogy a meleg víztől gyorsabban kijön az aljszőr. Hetente 1x-2x sima meleg vizes (semmi sampon!!!!) vízzel megfürdetni.

Amúgy tudom késő..de olyan kutyust kellett volna választani vagy inkább utána nézni,melyek azok a fajták akiknek kevésbé vagy nem hullik annyira (pl bichonfélék-nekem is van egy Havanese-m és egy Bichon Frise-m) Egyedül a sötét ruhákon látszik egy kis szőr,vagy sötét zoknin,amit szöszölővel könnyen eltávolíthatunk.Amúgy a lakásban nem találunk szőrt. Pedig nálunk szégyen nem szégyen nincs idő takarításra, heti 1x porszívózás,alapos felmosás.Közben talán 1x-2x felseprünk.De ennyi.Nincs többre időnk.

Mondjuk mi szándékosan olyan fajtát választottunk aminek nem hullik a szőre :)

Teljesen eltüntetni nem fogod,mert alapjáratok hullik a szőrük csak tavasszal jobban.Ezzel vki együtt tud élni vki nem. Én sem tudnék,pedig lenne 1-2 rövid szőrű fajta amit tartanék lakásban.

2015. ápr. 16. 14:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Tudom,de ez a kutyus veletlenul toppant be az eletunkbe epp azelott veszitettem el e masik kutyamat egy betegsegben es ez ugymond egy ismerosunk adta ajandekba mert hosszu heteken at siratam a maik kutyankat :/ egy ideig nem volt gond mert nem hullt annyira de az utobbi fel evben nagyon elkezdett hullani :/
2015. ápr. 16. 21:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha csak az utóbbi fél évben,nem lehet,hogy vmi megváltozott? Étrend esetleg?? Mennyi idős a kutyus?

Ha idáig nem hullott annyira,akkor érdemes lenne még a dokinál egy próbát tenni,lehet olyan dolog van a háttérben ami orvosolható.

2015. ápr. 17. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!