Extra erős kutyának milyen nyakörvet rendeljek?
Figyelt kérdés
Láncon van, németjuhász 1 éves, 20 kiló. Legalább 10 nyakörvet kivégzett, csak napokig tart neki. 1000-3000 ft-ig voltak ezek. Neten szeretnék rendelni valami olyat ami nem csak 2 napig bírja. Segítenétek?2015. ápr. 15. 08:57
21/34 anonim válasza:
Jah ha már debil vagyok azért kívánom rángassák meg jó alaposan a nyakadat valami szíjjal érezd te is a törődést!
22/34 A kérdező kommentje:
Aha felnőtteknél annyi... És ha nj lenne, akkorsem lenne hozzá semmi közöd hogy én mit hogyan csinálok. Itt okoskodsz de egy értelmes mondatot nem írtál még...
2015. ápr. 15. 16:15
23/34 anonim válasza:
Mint debil nem tudok értelmes mondatot írni csupán csak sportkutyázom ;)
24/34 A kérdező kommentje:
Hát nem. Oldalakon át vitatkozol a semmin, de a kérdést nem tudtad elolvasni...aztán szevasz.
2015. ápr. 15. 16:17
25/34 anonim válasza:
Írtam normális nyakörvet vegyél az nem szalad el. Tudod hülye kérdésre hülye választ szoktak adni...
27/34 A kérdező kommentje:
Erre irányult a kérdésem. Hogy tudna valaki olyat ajánlani ami jó?! ÉÉÉÉrted? :D
-tudsz ajánlani normális nyakörvet?
-aha, vegyél normálisat oszt jolvan. Ja meg ne éheztesd.
Izééé most akkor én volnék a hülye tényleg?
2015. ápr. 15. 16:22
28/34 anonim válasza:
Ezeket írtam aut nem h éhezteted!!!
1.Rossz nyakörvet veszel azért szakad el
2.Adjál neki többet enni
Bendénél, Dogtechnél kapsz normális nyakörvet!
29/34 A kérdező kommentje:
Végre hasznos is a válaszod. Köszönöm.
2015. ápr. 15. 16:32
30/34 anonim válasza:
Meg a julius k-9, azt se felejtsük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!