Amikor rávettétek a szüleiteket arra, hogy kutyátok
lehessen (lakásban), mi volt az utolsó dolog amit
mondtatok, mikor beleegyeztek?
Én kivártam az időt, mire önálló életet élek és elköltöztem otthonról. Ha ki is tudtam volna kardoskodni a szüleimtől a kutyát, pont a kutyának nem lett volna jó, ha úgy kerül hozzánk, hogy nem vágyik rá tiszta szívből mindenki a családban.
2010. febr. 20. 10:53
Mondtam neki, hogy én fogok gondoskodni róla, ja és kerestem a neten eladó kiskutyákat és mutogattam nekik, beleszerettek ők is abba a kis golden kölyökbe akit végül megvettünk. Azóta is az egész család szereti, és mindenki foglalkozik vele. Sok sikert, remélem lesz kutyusod! :D 15L
2010. febr. 20. 10:54
Nálam ugy volt,hogy kb 2 évig mondtam nekik,hogy fogok róla gondoskodni,takaritani,sétáltatni...Gyűjtögettem a pénzemet közben,és összegyűlt egy kiskutyra való:):)
Amikor mondtam anyáéknak,hgy megvan a pénz,akkor azt mondta anya,hogy ő is régóta szeretne ilyen kisállatot,csak apum előtt nem merte mondnai:) Most már 1 éves a kismanó:) (Westie) és nagyon szereti mindenki:)
Amúgy én is folyamatosan nézegettem a neten :)
17/L
2010. febr. 20. 11:06
Nekem sosem engedték, pedig nagy vágyam volt. Még amikor 11 éves koromban családi házba költöztünk sem kaphattam. Az indok annyi volt, hogy még nem volt teljesen kész a kerítésünk. Aztán az is meglett, még mindig húzták a szájukat... végül belementek és a 14. szülinapi ajándékom egy kis szőrpamacs volt. Hihetetlenül boldog voltam, azóta is tesóként szeretem a kis lükét, ha rossz kedvem van, megszeretgetem és már is minden könnyebb. Anyuék nem akarták igazán, de ahogy idekerült belopta magát a család szívébe, mindenki imádja, már nem is tudom mi lenne velünk nélküle, hozzá tartozik az életünkhöz, akárcsak egy családtag. Távoli rokonok is mindig megkérdezik, ha megyünk, hogy hogy van a kutyus. :) Úgy indult, hogy csak is udvari kutya lehet, aztán azóta már meghódította az egész házat, szinte mindenhova bemehet! :) 20/L
2010. febr. 20. 11:16
Én össegyűjtöttem a pénzem egy goldira. Most 8 hónapos, és ugyanúgy szeretem mint 8 hetesen. Bizonygasd nekik, hogy takarítasz+ a saját pénzedből veszed. Minden nap vidd el sétálni!! Ez nagyon fontos, azon kívül hogy megígéred!!
2010. febr. 20. 13:33
Az első válaszolóval teljesen egyetértek és azonosulok kijelentésével.
2010. febr. 20. 17:35
Tudományosan bizonyított tény hogy akik kutyával élnek boldogabbak, tovább élnek és kisebb az esélye h bizonyos betegségekben szenvedni fognak(stresszel kapcsolatos betegségek-gyomorfekély, egyes rák tipusok...)és a kutya össze tudja hozni a családot nagyon jól, közös játék, séták-igazi családterápia tud lenni, csak olyan fajtát válasszatok ami belepasszol az életstílusotokba és mindenkinek tetszik.
Ezt meséld el nekik.
2010. febr. 20. 20:17
Nekem nem sikerült rávenni őket.
Megvártam, míg felnőttem és vettem a gyerekeimnek. Igaz, nem kérték, de ez volt az ürügy, hogy kutyám legyen. :))
2010. febr. 20. 23:54
Kapcsolódó kérdések: