Kutyasétáltatásnál kötelező a póráz? Lakott területen.
Szia!
Nekem golden retrieverem van ők nagyon okos kutyák neki megvan tanítva h mellettem megy vagy max 1 méterre. De egyébként kötelező! Faluban vagy városban laksz? Ha faluba laksz elengedheted, de ügyelj a biztonságára.
Kötelezö.
Meg akkor is, ha a legynek sem art. Ezt ugyanis csak a gazdaja tudhatja rola, masok viszont, akik nem ismerik a kutyat szemelyesen, azok nem.
Es az nem eleg, hogy a gazdaja ramondja a kutyara, hogy a legynek sem art, meg akkor sem, ha tenyleg igy van. Szerintem sok gazda ismerte mar felre a kutyajat.
Raadasul mas emberekbol is gyuloletet valt ki egy poraz nelkul tomegben setaltatott kutya.
A kutyanak egyaltalan nem rossz, ha porazon van, hacsak nem fojtogatjak egesz uton. Ha a kutya olyan jol nevelt, hogy a gazdija mellett setal, akkor a poraz is lazan allhat.
Ha pedig jatekido van, akkor parkba kell vinni, ahol szaladgalhat, mert tavol van az autoktol.
Kötelező, mint ahogy már azt többen írták. Az én kutyám is tud póráz nélkül sétálni, és mi is falun lakunk.
Csak olyan helyen veszem le róla, ahol csak mi vagyunk. Utcán, vagy egyébként emberek közt mindig ráteszem a pórázt, lazán. Így mások látják, hogy van, végszükség esetén pedig az is használ. Soha nem lehet tudni, hogy mikor bukkan fel egy cica, vagy bármi csalogató.
Kötelező
Igaz én az én kutyámat kb 6 hónapig póráz nélkül hordtam mert belefáradtam hetente új pórázt venni (mindig elszakította amikor elvittem sétálni) de itt senki nem látta, de mostmár viszem városba is gyakrabban így beszereztünk 1 nromálisbab pórázt ami eddig bírja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!