Most komolyan. Ezert fel bir jelenteni? Semni rosszat nem akartam.
Figyelt kérdés
Szoval...egy honappal ezelott talaltam egy kutyat az utcan.Akita volt.Nagyon sovany es beteg.Az emberek mondtak vigyem haza mert regota ott van.
Gondoltam hogy nem hagyhatom ott hisz csodaszep volt.Hazavittem,majd masnap mentunk az allatorvoshoz,inekciokat kapott es tablettat.
Nos szepen megerosodott mar,erre ma egy csavo a varosban kiszalt a kocsibol es csak azt hajtotta h ove a kutya,meg hogy elloptam meg ilyenek,orditott mint aki megorult.Mondtam neki hogy a kutya nagyon beteg volt es mar regota ott volt abban az utcaban,es hazavittem majd irany az allatorvos.Azt mondta fel fog jelenteni mert elloptam a kutyajat.Azota semmi.
Most en vagyok a bunos vagy mi?
Semmi rosszat nem tettem,de nem lehetett beszelni az emberrel...
2015. ápr. 9. 23:06
11/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos,hogy övé volt a kutya.Neked volt költsėged vele,jóhiszeműen jártál el.Nekem mindig gyanús az ordító gazdi.Minimum elvittem volna közösen chipet nėzetni.Lehet,hogy átvertek,nem ritka a kutya rablás.A környékünkön is megvertek valakit,mert nem adta a kutyáját.Hasonló volt a helyzet.
12/12 anonim válasza:
Kár volt így odaadnod. Tanulság: legközelebb talált kutyánál első dolgod legyen, hogy chipet olvastatsz. Mondjuk én az állatorvost sem értem, hogy-hogy nem olvasta le talált kutyánál?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!