Most komolyan ennyire gáz, ha valaki ölebet (mopszot) tart?
Szerintem kamu a kérdés. Minden kölyökkutyára úgy repülnek rá az emberek, mint légy a légypapírra. Le sem lehet róluk vakarni.
Ha mégsem kamu, akkor kicsit legyél határozottabb, nehogy már belerúgjanak a kutyába. Te vagy a gazdája védd meg....
Nekem is babamopszom van, és szinte mindenki megcsodálja, és meg akarja simogatni! :)
Viszont rengetegen vannak, akik csúnyának tartják a mopszokat... :(
Azokkal az emberekkel meg ne foglalkozz, szívtelenek, és kevés intelligenciával rendelkeznek...
Ne haragudj, de amint a hozzászólások is utalnak rá ez egy nagyon elfajult környék még elfajultabb gh (értsd: genetikai hulladékok ) viselkedési morálja.
Egy egészséges lelkületű ember egy apró kutya láttán ösztönös védő viselkedést produkál. függetlenül a kutya küllemétől)
Őszinte részvétem a lakóhelyedet illetően, ami szerintem egyéb problémákat is fog szülni a későbbiekben nem kutya témában is:(
Ui: véleményem szerint kevés tündéribb látvány akad apró mopszi kutyáknál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!