Hogy éli meg egy 10 hónapos malamut kutya, ha 2 családnál él felváltva?
Ezt felejtsd el! Ha vkinek már oda adjátok,hogy foglalkozzanak vele,akkor semmi jogod nincs,hogy 1 hétre vissza hozod majd vissza passzolod nekik!
Egyrészt a kutyát össze zavarjátok,másrészt nem lenne olyan család aki bevállalja,mert most vagy az övéké a kutya vagy a tied.
Ha nem tudsz vele foglalkozni ajándékozzátok el és megkérheted a családot,hogy ha itthon vagy el mehetsz e meglátogatni /ezt nem annyira ajánlom,barátnőmék jártak így elajándékozták a kutyájukat,hétvégente látogatták,de a kutya sem tudta őket így elengedni illetve nekik is rossz volt,hogy látták de csak pár órára,így inkább többet nem mentek megnézni/
köszönöm a válaszokat
az elsőhöz annyit, hogy ezt anyém vetette fel, én megértve Őt és a kutyát is jóhiszeműen belementem. Tisztáztam vele azt az 1 feltételemet erre meg úgy beszélte meg a dolgokat, hogy nem akarják visszaadni. Erről nekem az véleményem, hogy én végig egyértelmű tiszta lapokkal játszottam, rászedtek és nem fog érdekelni hogy a másik család mit szól- vissza fog kerülni ide a kutyám. ( Mindennek van egy határa azért...
2.hoz hogyha pár ezer forintos tételekből elösszőr gondot csinálnak, a kutya egyből visszakerül, pont.
3., 4. elolvastam, köszi
Én tuti nem vállalnék be ilyet. Hiszen aki ilyet csinál azon látszik,hogy csak dísznek kell a kutya. 10 hónapos szóval 7-8 hónapja nem tudtátok,hogy most ez lesz?
Jobb lenne annak a kutyának egy új gazdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!