Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy éli meg egy 10 hónapos...

Hogy éli meg egy 10 hónapos malamut kutya, ha 2 családnál él felváltva?

Figyelt kérdés
Én nem tudok otthon lenni, édesanyámnak egyedül meg gondjai vannak vele. Hogyha találnánk egy másik családot akik szívesen foglalkoznának vele, amíg én nem vagyok otthon. Havonta egyszer megyek haza egy hétre kb, és akkorra elvárom, hogy haza kerüljön. Ez milyen lelki hatással lenne a kutyára.

2015. ápr. 6. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt felejtsd el! Ha vkinek már oda adjátok,hogy foglalkozzanak vele,akkor semmi jogod nincs,hogy 1 hétre vissza hozod majd vissza passzolod nekik!

Egyrészt a kutyát össze zavarjátok,másrészt nem lenne olyan család aki bevállalja,mert most vagy az övéké a kutya vagy a tied.

Ha nem tudsz vele foglalkozni ajándékozzátok el és megkérheted a családot,hogy ha itthon vagy el mehetsz e meglátogatni /ezt nem annyira ajánlom,barátnőmék jártak így elajándékozták a kutyájukat,hétvégente látogatták,de a kutya sem tudta őket így elengedni illetve nekik is rossz volt,hogy látták de csak pár órára,így inkább többet nem mentek megnézni/

2015. ápr. 6. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem viselné jól.Olyat meg nem nagyon találsz,akik három hétig sajátként szeretik,majd egy hétre odaadják,vigyed.Az osztott felelősség nem működőkėpes.Ki eteti ,oltja,viszi dokihoz,ha baj van,fizeti a költsėgeit.Na meg,ki hogyan képzeli el a nevelését.
2015. ápr. 6. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem jó ötlet, teljesen összezavarnád vele a kutyát havonta kétszer. Ne csináld. Ha nincs kapacitásotok kutyára, akkor ne legyen ktuyátok, ennyi.
2015. ápr. 6. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
a malamut szigorúan egygazdás kutya! én nagyon nem ajánlom, már az is sok lenne számára, ha 2 ember foglalkozik vele, nem hogy 2 család!
2015. ápr. 6. 22:15
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

az elsőhöz annyit, hogy ezt anyém vetette fel, én megértve Őt és a kutyát is jóhiszeműen belementem. Tisztáztam vele azt az 1 feltételemet erre meg úgy beszélte meg a dolgokat, hogy nem akarják visszaadni. Erről nekem az véleményem, hogy én végig egyértelmű tiszta lapokkal játszottam, rászedtek és nem fog érdekelni hogy a másik család mit szól- vissza fog kerülni ide a kutyám. ( Mindennek van egy határa azért...

2.hoz hogyha pár ezer forintos tételekből elösszőr gondot csinálnak, a kutya egyből visszakerül, pont.

3., 4. elolvastam, köszi

2015. ápr. 7. 00:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Én tuti nem vállalnék be ilyet. Hiszen aki ilyet csinál azon látszik,hogy csak dísznek kell a kutya. 10 hónapos szóval 7-8 hónapja nem tudtátok,hogy most ez lesz?

Jobb lenne annak a kutyának egy új gazdi.

2015. ápr. 7. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!