Ez a Husky kutya vagy Malamut? Vagy a kettő keveréke? Saját kutyusról van szó. (képpel)
Figyelt kérdés
A kutyát,az utcán találtam,soványan,így hát befogadtam.
Kedves aranyos,olyan közepes termetű,kb 6-8 hónapos lehet.
Csak nem tudom melyik fajta,husky vagy malamut,esetleg kett keveréke,vagy valami teljesen más.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
2015. márc. 21. 17:57
2/18 anonim válasza:
husky
nagyon szép.biztos nem keresi őt senki?
3/18 A kérdező kommentje:
bizs husky?Semmi köze a malamuthoz?
Nem keresik.
2015. márc. 21. 18:11
4/18 anonim válasza:
Megpróbáltad esetleg meghirdetni, hogy keresi-e valaki? Nyilván nem fognak mindenkihez becsöngetni, hogy találtak-e egy fajtatiszta husky-t... -.-
5/18 anonim válasza:
Állatorvoshoz elvitted már chipleolvasásra?
6/18 A kérdező kommentje:
Már kiplakátoltam a várost nyugalom.
Nincs chipje.
2015. márc. 21. 18:20
7/18 anonim válasza:
Interneten kéne hirdetni, mert közel sem biztos, hogy a városban szökött el (ha elszökött). Ilyen kutyát meg nem szokás csak úgy kidobni..
9/18 A kérdező kommentje:
ma.
2015. márc. 21. 18:31
10/18 A kérdező kommentje:
Mikor megtalaltam,nem hittem a szememnek.
Jott arra egy asszony,sot kesobb megegy,es mondtak hogy vigyem haza,mert mar regota itt van.
Lattam szegeny nagyon ehes,szoval haza is hoztam.
Ennyi.
Egy no pedig meg emlitette,hogy mashol is latta ezt a kutyust koborolni.
2015. márc. 21. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!