Cocker spániel gazdik, tudnátok mondani véleményeket/tapasztalatokat?
Figyelt kérdés
Meg vagytok-e elégedve a kutyussal, játékos, családbarát? Nyugodt, barátságos? Könnyen tanítható, kellett kutyaiskola? Mennyit eszik egy nap, hányszor kell etetni? Gyerekekkel jól el van? Nagy a mozgásigénye, gyakran ugat? Előre is köszönöm a válaszokat!:)2015. ápr. 6. 08:56
2/7 anonim válasza:
Én nagyon meg vagyok vele elégedve... Néha már túl játékos... :D
Nagyon családbarát... Nagyon jól alkalmazkodik.
3/7 anonim válasza:
2. vagyok
Én naponta kétszer-háromszor viszem fél órát sétálni (+ van udvarunk oda bármikor kimehet...) Az enyém sosem ugat... A szőrét, ha már hosszabb, akkor minden nap ki kell fésülni...
4/7 anonim válasza:
2. vagyok. Én nyáron el szoktam vinni egy tóhoz úszni. Ha van kérdésed írhatsz privit...:)
5/7 anonim válasza:
Én meg vagyok vele elégedve. Okos, kajával remekül motiválható. Nagyon játékos. A kedvenc játéka a labda meg a csipogós izék. Naponta 3-4 órát sétálunk, nagy a mozgásigénye. Az udvaron is szeret rohangálni, de ott hajlamos mindent megenni/megrágni. Erről az egyről szeretném valahogyan leszoktatni. Még csak 10 hónapos, eddig oviba jártunk tízszer. Most kerültünk át a suliba még csak kétszer voltunk. Az ovi is hasznos amúgy, bár mi első sorban játszani vittük oda, de azért látszik rajta, hogy ott is okosodott. Még kétszer kap enni reggel és este. Később majd lehet hogy csak egyszer adunk neki. Figyelni kell, mert hízásra hajlamos, mindent befal. Az idegenekkel is kedves, nem egy házőrző. Az enyém az embereket nem ugatja meg, csak a kutyákat. Mindenkivel barátságos, a gyerekekkel is.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, hasznosak voltak:) Még persze továbbra is várom a tapasztalatokat!
2015. ápr. 6. 13:39
7/7 anonim válasza:
Az enyém nem ugat, szereti az embereket, a 2 éves kislányommal elvannak, sose bántaná, ha unja, hogy nyúzza a gyerek, akkor inkább arrébb megy. Suliba jartunk, imádta a feladatokat, szeret a gazdival együtt dolgozni, sokat kell vinni a szabadba mozogni. Minden kutyàval elvan, nem támad. Az enyém labda mániás. Szőrét fèsülöm heti 1x, de valamelyiknek naponta kell, ha rosszabb a szőr minősège. (A fekete szőr erősebb, kevèsbè gubancolódik, mint a puha, vékony, világosabb szőrök). Egy biztos, sokat kell vele foglalkozni és akkor nyugodt, jó kutya lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!