Alábbi cocker spániel tenyésztőkről tudtok tapasztalatokat mondani? Dolly's Style, Fűzberki Kennel, Vama's Dogs, Athina's Product
Dolly's Style kennel tenyésztőjét személyesen ismerem, és nagyon rendes, kedves nő, és ő IGAZÁN tenyészt! A kutyái gyönyörűek, a régi magyar vonalakra építenek, és nem divatszíneket kiprodukáló (értsd: csoki, csoki tan) szaporítók. Ritkán van náluk kiskutya, de ha van, azok azért vannak, hogy a fajtát jobbá tegyék.
A Fűzberki kennel magáért beszél... 2 európa győztes, és 1 világgyőztes, továbbá számos champion került már ki onnan, 3x aranykoszorús mestertenyészet.
Az Athina's kutyákból láttam már kiállításokon, de nekem nem tetszenek. A másik kennel teljesen ismeretlen számomra, de rákerestem neten. Nem vagyok elájulva tőlük, és a kiskutyákban is nagyfokú lesz a beltenyészet.
Ha spánielt veszel, nagyon ügyelj oda az alábbiakra, mert egy örökletes betegségektől gyakorta szenvedő, nagyon labilis fajtáról beszélünk:
* Egészségügyi szűrések (PRA, FN, HD)
* Minimális beltenyészet (abből jönnek ki az idegroncs kutyák rosszabb esetben)
* Kevés kutya
* Kevés alom
* A felnőtt és a kölyök kutyák minőségi tartása
De nem itt kellene egyébként kérdezni, hanem maguknál a tenyésztőknél érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!