Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egyszer majd meghal a...

Ha egyszer majd meghal a kutyusom, mit csinálnak a tetemével? El lehet temettetni őt is valahol vagy urnát csináltatni Neki?

Figyelt kérdés
Nekem nincs kertem, ahol csinálhatnék neki sírt, mert bérházban lakom. De nagyon fájna, ha majd szeretett és hűséges barátomról nem maradna emlékem. Őket is lehet hamvasztatni és urnát csináltatni nekik? :( Mindig érdekelt ez a kérdés, de nem tudom elképzelni, mi lesz utána velük. :( :( :(
2010. febr. 18. 21:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem meg semmi pénz nem sok, hisz az, amit a kutyámtól kapok, pénzben nem mérhető... Ennyit tehát Ő is megérdemel, bármennyibe kerül is, na meg élete során annak az összegnek a sokszorosát költöm rá.
2010. febr. 19. 13:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi 3 hónappal ezelőtt hamvasztattuk el a kutyusunkat.

30000Ft volt összesen, azt hiszem. Lejöttek Debrecenbe, kerestünk egy nyugis helyet és ott.

2010. febr. 19. 13:33
 13/14 Akiteki ***** válasza:
100%

Kimennek házhoz, az autóban elhamvasztják és választhatsz hozzá urnát is. 30 ezer körül van + kiszállás.

De léteznek kisállattemetők is, bár azt hiszem az sokkal drágább. Alsónémedinél és Üllőnél láttam ilyen táblát.

2010. febr. 21. 00:46
 14/14 anonim ***** válasza:
ezen már én is gondolkodtam, az én kutyám még csak 3 éves. :)
2010. márc. 29. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!