Border Collie gazdik, kérhetnék rövid fajtajellemzést a kutyusról?
Szeretnék kutyát venni és legközelebb ennek a kutyának a tulajdonságai,karaktere és külleme áll hozzám (természetesen csak onnan tudok egyet, s mást róla,amiket olvastam),de konkrét dolgokat szeretnék erről a fajtáról megtudni,gazdiktól. Gondoltam így legalább több mindent és érdekességet tudhatok meg! :)
Pl.: egy könyvben azt olvastam róla,hogy nem nagyon tűrik,ha rajtuk kívül más házi állat is van a háznál; na például ilyenekre gondoltam...
"egy könyvben azt olvastam róla,hogy nem nagyon tűrik,ha rajtuk kívül más házi állat is van a háznál"
Ezt a konyvet kell surgosen kidobni. Egy terelokutya hogy a fenebe ne viselne el, ha mas allat is van a haznal?
Nekem ugyan nem ilyen fajta kutyám van, de ismerek párat.
Nagyon okos, szolgálatkész, gazdinak megfelelni akaró kutyák DE többi kutyával nem bandáznak. Némelyik csak egyszerűen nem foglalkozik a többi kutyával, de sok a félős vagy kimondottan antiszociális, agresszív egyed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!