Két yorkim van panelben lakom. Sikerült barátoknál tényleg jó helyet találni neki. Ő érezheti hogy el fog holnap menni? Neki i rossz? Mit tegyek azzal a kutyával aki marad hogy ne viselje meg? Mi mit tegyünk hogy ne fájjon ennyire?
Én biztos nem adnám!!!
A kutya azért van, hogy őrizze a házat/lakást.
Természetes, ha ugat amikor vki az ajtóhoz megy. Ez a "dolga". Ezért nem kérhetik, hogy válj meg tőle!!
Semmi "törvénybeütköző dolgot" nem tett!!
Majd, ha rendőrség szólít fel, hogy vmi gond van...
De addig??
Bolond vagy, ha odaadod!!
(Egy csecsemő is sokat hangoskodik... Mégse kéri senki az anyát, hogy adja oda másnak a gyerekét...) Máshol kínozzák az állatot. Azért nem szól senki... :(((
Nem és ne is éreztesd vele. Megszokja majd az új helyét, ha szeretik.
Nekem is el kellett ajándékoznom az egyik kutyámat. Fél év után elmentem meglátogatni. Örült nekem, azt sem tudta, hogy a fenekembe bújjon, vagy a nyakamba ugorjon.
De mikor végre leültünk, akkor a gazdija lábához telepedett. Egyik szemem sírt, a másik meg nevetett, mert láttam, hogy szeretik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!