Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorki tarthato tavasztól...

Yorki tarthato tavasztól őszig nappal kinnt? Persze éjszaka bennt lenne. Télen a kazánházba bármikor bemehetne. ?

Figyelt kérdés

2015. márc. 25. 20:57
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
#30 igazad van! Olyan módszereik vannak (főleg a cigoknak) amire még képzett kutya sincs felkészítve. Errefelé most az a divat, hogy benyújtanak egy gégecsövet, amire a kutya ráharap, purhabot fúj rajta a szájába és kampec...bele is hal. És viszik ami mozdítható. Ha a kutya is az akkor azt is. Szökött kutyákat meg elütik/agyonverik. Van aki képes rá. Egyszer lelépett a kutyánk, hozzáteszem, hogy ez sem épp egy megbízhatatlan eb, mégis elment, mert szagot fogott....le akarta valami degenerált F...sz lőni légpuskával. Amúgy meg az ő rohadt kutyája álandóan kint van,,csak azért nem bántottam még mert a kutya nem tehet róla hogy hülye a gazdája. Én nem mondom egy szóval sem, hogy nem megbízhatók a kutyáid vagy bármi...én azt mondom, hogy ha valaki nem megy utána az szégyellheti magát....mert "csak" egy kutya....csak éppen a kutya az egy társ...nem fogyóeszköz.
2015. márc. 28. 20:43
 32/32 anonim ***** válasza:
Mint mondtam a kutyáim nem mennek el még TÜZELŐ kutya után sem ! Akármilyen furcsa és hihetetlen de akkor fedez ha megfogom a szukát és engedêlyt kap. Versenyek előtt is direkt úgy van edzve, higy tüzelő kutya ha van stb... A purhabról hallottam igen az gáz.... Hála isten jó helyen lakunk rendesek a szomszédok kinézünk egymásra ha ugatnak a kutyák, és általában mindog vam aki itthon van szóval igyekszünk vigyázni!
2015. márc. 28. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!