Yorki tarthato tavasztól őszig nappal kinnt? Persze éjszaka bennt lenne. Télen a kazánházba bármikor bemehetne. ?
A szökést elrettentésként írtam, mert SOK kutya szökik sajnos...
Ugyanúgy vallom közben, hogy normális gazda normális kutyája NEM szökik. Argos-om egyszer lépett le a 6 év alatt. Egy hétvégi délelőttön történő séta után a kertben pihizett, én bent tettem-vettem. Jött a telefon barátnőmtől, hogy hol vagyok, itt a kutyád a parton. Mondtam, jó vicc, most jöttünk vissza sétából. Kimentem a kertbe, kutya sehol :O Kapu csukva...Akkoriban sokat sétáltunk együtt a falkájával és Argival. Akkor tanítottam a kapu nyitását-csukását. Kifele nyitni nehéz, mert befele kell húzni a kilincs lenyomásakor. Argos ekkor már tudta ezt, ha kintről hívtam-buzdítottam...mivel kerítésen kimenni nem tud, csak úgy tudott kimenni, hogy kinyitotta :D meghallotta a Duna felől fújó szélben a pajtik hangját, megérezte szagát, lelépett...
Azóta se lépett le soha, ha a kapu tárva nyitva volt (okát nem tudom), akkor se :)
Régebben én is azt mondtam, hogy ha egy kutya megszökik tőlem, haza se jöjjön...azóta sok mindent láttam-hallottam...BÁRMI lehet a háttérben...igenis az nem szereti a kutyáját, aki nem keresi elvesztésekor!!!
Honnan tudod,hogy milyen kutya volt,és kapott-e képzést így látatlanban? :)
De tudod tüzelő szukával még a legképzettebb kanok is elcsábíthatók.Egyéb módszerekről nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!