Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorki tarthato tavasztól...

Yorki tarthato tavasztól őszig nappal kinnt? Persze éjszaka bennt lenne. Télen a kazánházba bármikor bemehetne. ?

Figyelt kérdés

2015. márc. 25. 20:57
1 2 3 4
 21/32 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

A szökést elrettentésként írtam, mert SOK kutya szökik sajnos...

Ugyanúgy vallom közben, hogy normális gazda normális kutyája NEM szökik. Argos-om egyszer lépett le a 6 év alatt. Egy hétvégi délelőttön történő séta után a kertben pihizett, én bent tettem-vettem. Jött a telefon barátnőmtől, hogy hol vagyok, itt a kutyád a parton. Mondtam, jó vicc, most jöttünk vissza sétából. Kimentem a kertbe, kutya sehol :O Kapu csukva...Akkoriban sokat sétáltunk együtt a falkájával és Argival. Akkor tanítottam a kapu nyitását-csukását. Kifele nyitni nehéz, mert befele kell húzni a kilincs lenyomásakor. Argos ekkor már tudta ezt, ha kintről hívtam-buzdítottam...mivel kerítésen kimenni nem tud, csak úgy tudott kimenni, hogy kinyitotta :D meghallotta a Duna felől fújó szélben a pajtik hangját, megérezte szagát, lelépett...

Azóta se lépett le soha, ha a kapu tárva nyitva volt (okát nem tudom), akkor se :)

Régebben én is azt mondtam, hogy ha egy kutya megszökik tőlem, haza se jöjjön...azóta sok mindent láttam-hallottam...BÁRMI lehet a háttérben...igenis az nem szereti a kutyáját, aki nem keresi elvesztésekor!!!

2015. márc. 28. 11:59
 22/32 anonim ***** válasza:
Persze,hogy nincs mindenki egyforma véleményen különböző dolgokban,de azért ez a "ha elmegy,hadd menjen,nem érdekel onnantól" egy elég együgyű és ostoba hozzáállás-főleg olyan kutyákra nézve,amit írtál róluk.
2015. márc. 28. 14:12
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Imádom a kutyimat! De hidd el nem mennék egyik után sem !!! Ezért írtam h sok embernek van más véleménye. A kant lehívom a tüzelő szukáról mert fegyelembe van téve, nem csak ő hanem mindegyik amelyik itt él! Ha nyitom az elektromos kaput megkerülik a kocsit vagy ki sem mennek de ha megszökne tutira nem kergetném!
2015. márc. 28. 15:07
 24/32 anonim ***** válasza:
A "szeretem a kutyámat" és a "nem mennék utána" két teljesen ellentétes dolog...Nem tudom megérteni az ilyen gondolkodásmódot. Mi lenne,ha pl csak ellopnák,de nyilván nem írják az ajtódra,hogy nem magától ment el a kutya,akkor sem keresnéd ezek szerint.
2015. márc. 28. 15:49
 25/32 anonim ***** válasza:
Más ha ellopják és más ha elszökik!
2015. márc. 28. 16:05
 26/32 anonim ***** válasza:
És honnan lehet tudni,hogy igazából "csak" elszökött,nem pedig ellopták,hm?
2015. márc. 28. 17:00
 27/32 anonim ***** válasza:
Onnan h olyan a kerítés!!! Ráadásul ha bárki bepróbálkozna és betudna nyúlni a 2 németjuhásztól akkor fizetek is nem keveset;)
2015. márc. 28. 17:12
 28/32 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudod,egyesek mire képesek.Egyik ismerősöméknél konkrétanegy bazinagy németjuhászt loptak el,annak ellenére,hogy eléggé vadállat volt.
2015. márc. 28. 18:07
 29/32 anonim ***** válasza:
Az az ismerősőd ezek pedig normális képzett német import kutyák kint voltak képezve ! Én maximálisan bízok a kutyáimban ;)
2015. márc. 28. 18:43
 30/32 anonim ***** válasza:

Honnan tudod,hogy milyen kutya volt,és kapott-e képzést így látatlanban? :)

De tudod tüzelő szukával még a legképzettebb kanok is elcsábíthatók.Egyéb módszerekről nem is beszélve.

2015. márc. 28. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!