Yorki tarthato tavasztól őszig nappal kinnt? Persze éjszaka bennt lenne. Télen a kazánházba bármikor bemehetne. ?
Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 20:57
11/32 anonim válasza:
"Vérbő és komoly terrier" Haha :D A maiak már sajnos egyáltalán nem azok,függetlenül a neveléstől....
12/32 anonim válasza:
Bármilyen vicces azért akad még jó pár "igazi" yorki,köztük az enyém is:)
13/32 anonim válasza:
Az enyémek egeret, patkányt, vakondot simán fogják! Az a baj h nem nézik kutyaszámban őket!
14/32 anonim válasza:
A vakond védett állat,szóval nem dicsekednék ezzel....
15/32 anonim válasza:
Nem dicsekszem csak írtam h elkapják. Terrierek és ha kertbe ásnak a vakondok és véletlenül ott a yorki sajnos ez van.ez a természet én nem tehetek róla a kutyákat meg nem fogom megbüntetni! Tele vagyok vakond riasztóval mostanában hála isten nem ásnak! De nem örülök h a szép kertemet néha felássák! A kutyáim jó időben kint vannak nem fogom bezárni őket egy vakond miatt sem;)
.
16/32 Szilvi & Argos válasza:
JÓ időben simán lehetnek kint akár egész nap is, ha otthon vagy. Felügyelet nélkül nem merném kint hagyni...ellophatják, elszökhet, nagyon kicsik
17/32 anonim válasza:
Szilvi: a fentikkel egyet értek amit írtál de a szökéssel nem! Ha elszökik a kutyám akkor úgy vagyok vele h menjen! Nehogy már akit én etetek és itt lakik bármelyik is elmenjen. Ha igen akkor keressen más gazdát!
18/32 anonim válasza:
#17. Azért ezt remélem nem gondoltad komolyan... A kutya akármilyen okos meg minden, akkor is állat. Ami is azt jelenti, hogy vannak ösztönei,,,, ha egy kutya szagot fog akkor megy, mert húzza az orra. Vagy bármit meglát megy. Hajtják az ösztönei. Nem lehet elvárni, hogy most végiggondolja hogy te eteted meg Stb. Arról, hogy a kutya ne szökjön el a GAZDINAK kell gondoskodni. Aki erre nem képes, az ne vegyen kutyát. (persze néha előfordul, hogy túljár az ember eszén de akkor is a gazdi felelőssége). Ez nem épp egy jó gondolkodásmód, hogy "ha elszökik keressen másik gazdát". Ez egy kutyától nem elvárható.
19/32 anonim válasza:
17-es,te aztán felelősségteljes gazda vagy,ilyen hozzáállásal minek neked kutya??Hadd menjen,mi,majd elcsapja az autó,vagy egyéb rossz történik vele...A kutya nem gondolkodik emberként,fel kéne már fogni.
20/32 anonim válasza:
17-es vagyok mi az h elmegy? Ha egy kutya jól êrzi magát valahol az onnan nem fog elmenni. Jó pár kutya van itthon amikkel dolgozunk (IPO,ill. Mentőkutya) van yorki is és soha nem gpndolkodtak azon elmenjenek! Ha elmenne bármelyik biztos h nem futkároznék utána pedig higyjétek el nem két forintos kutyákról beszélek nem kevés munka és pénz van bennük. Lehet ez ragozni én így látom nem lehet mindenki egyforma vélemênyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!