Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van itt valaki, akinek a...

Van itt valaki, akinek a huskyja 100% behívható?

Figyelt kérdés

Nekem egy husky keverékem van, már 5 éves, de néha az őrületbe kerget a makacsságával. 10-ből 8-szor tudom behívni, de ha kedve támad egy kis tekergésre, akkor bizony el is megy. nagyjából a látókörömön belül marad, de ordítani tudnék, mikor a szemembe néz "röhögve" és még azért sem jön oda. Jártunk suliba is, tud feladatokat is, de ez a behívás kiborít.Mindig visszajön, de csak mikor ő akar.

Kiszámíthatatlan, van amikor kezesbárány, máskor olyan szinten tojik a fejemre, hogy az ideg szétvet. Szóval teljesítménye, engedelmessége ingadozó. És ezt játsszuk 5 éve.

Itthon: csak engedélyre eszik, játékot én kezdeményezem és hagyom abba, küszöb szabály is tökéletes, szóval, szinte minden, de a behívás nem megy.

Tudok-e még tenni valamit, vagy őt már így kell elfogadni. Tudom, hogy a husky makacs, önfejű, de ez így mégsem állapot.

2015. márc. 21. 12:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk tény és való, hogy én kicsi koruk óta így nevelem őket, mire hozzám került a fiatalabbik, már tudatosan úgy neveltem, hogy nem lépheti át a kaput, így ha nyitva marad hál' Istennek nem szöknek. Sokat foglalkozom velük, de így látatlanban is azt merem mondani, hogy ki lehet belőle nevelni, nyilván nem fogadnék a lottó 5ösre:D, de valamilyen szinten lehet még segíteni, nálunk nagyon sokat segít, hogy tudják, ha én jelen vagyok akkor megkövetelem a tiszteletet, és most már ott tartunk, hogy ők akarnak nekem megfelelni. De rengeteg munka áll mögöttem, éés előttem.:D Türelem játék.:D de gondolom erre már te is rájöttél.:D
2015. márc. 28. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!