Van itt valaki, akinek a huskyja 100% behívható?
Nekem egy husky keverékem van, már 5 éves, de néha az őrületbe kerget a makacsságával. 10-ből 8-szor tudom behívni, de ha kedve támad egy kis tekergésre, akkor bizony el is megy. nagyjából a látókörömön belül marad, de ordítani tudnék, mikor a szemembe néz "röhögve" és még azért sem jön oda. Jártunk suliba is, tud feladatokat is, de ez a behívás kiborít.Mindig visszajön, de csak mikor ő akar.
Kiszámíthatatlan, van amikor kezesbárány, máskor olyan szinten tojik a fejemre, hogy az ideg szétvet. Szóval teljesítménye, engedelmessége ingadozó. És ezt játsszuk 5 éve.
Itthon: csak engedélyre eszik, játékot én kezdeményezem és hagyom abba, küszöb szabály is tökéletes, szóval, szinte minden, de a behívás nem megy.
Tudok-e még tenni valamit, vagy őt már így kell elfogadni. Tudom, hogy a husky makacs, önfejű, de ez így mégsem állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!