Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya nem tér ki a szemkontakt...

Kutya nem tér ki a szemkontaktusból. Baj?

Figyelt kérdés
Allitolag van egy teszt,amivel a kolykok vermersekletet ellenorzik. Es koztuk van ez is..melyen a kutya szemebe neznek,es a kolyok elobb vagy utobb elforditja a fejet,elmeletileg igy helyes,nincs benne tamadasi szandek .Namost az en kutyam nem ter ki.Farkasszemet nezek vele,es addig bamul bele a szemembe amig en magam el nem fordulok. Ez baj lehet?11 honapos staffordshire kan.
2015. márc. 18. 10:07
1 2 3 4
 11/34 sippara ***** válasza:
51%
:D :D :D szólok is rögtön az összes ismerősnek, hogy azonnal szájkosarat a szemkontaktust tartó vadállatokra :D :D :D kösz kérdező, feldobtad a napom, ilyen típusú idiótával még nem találkoztam :D
2015. márc. 18. 11:55
 12/34 anonim ***** válasza:
0%
Íme a fenevad rottweiler, aki végig szemkontaktusban van a gazdájával, és csak azt várja, hogy mikor ölheti meg: https://www.youtube.com/watch?v=tQl-0gz7oDM
2015. márc. 18. 12:12
 13/34 anonim ***** válasza:

Nagyon nem mindegy, milyen pózban nézel szembe a kutyával.

Hozzáértő segéd tökéletesen tudja.

2015. márc. 18. 12:15
 14/34 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező!

B1 vizsga, ajánlom figyelmedbe youtube-ot!

2015. márc. 18. 12:17
 15/34 anonim ***** válasza:
59%

"Nezz utana a kolyok tesztnek. Ilyen modszerekkel vizsgaljak az idegrendszeruket"

Milyen módszerekkel? Láttál már egyáltalán valaha kölyöktesztet? Vizsgázott terápiás kutyám van. Azt is tudom, hogy sokféle kölyök teszt van de olyan nincs, ami mindössze egyetlen tulajdonságból vonná le a végkövetkeztetést. {Ráadásul nem a haziallat.hu-ról tanulunk kölyköket teszteni. :) } Viszont megint ott tartunk, hogy kevered a szezont a fazonnal és nagyon okosnak képzeled magad, ugyanis a 11 hónapos kutyádat belekevered a kölyöktesztekbe. Ha ilyen tapasztalt vagy, akkor azt is tudhatnád, hogy a kolyökteszt csak olyan kölyköknél működik, akik még mentesek a tanult viselkedésformáktól és még nem "rontotta el" őket a szociálsi környezet. Meg van határozva, hogy milyen életkorban miket kell vizsgálni a kölykökön. De mindegy is, tudom, hogy te mindenkinél okosabb vagy, csak azt nem értem, hogy akkor tényleg miért tetted fel a kérdést?

2015. márc. 18. 12:26
 16/34 anonim ***** válasza:
35%

Engem megvádolsz azzal, hogy emberi tulajdonságokkal ruházom fel a kutyámat, miközben közvetlenül előtte te magad írod, hogy "es rohadt sunyin néz ilyenkor".

Ez ugye azt jelenti, hogy forognak a fogaskerekek az agyában és éppen cseles tervet sző, hogy ezt az buta kétlábút hogyan tudná becserkészni, hogy utána jót lakmározhasson belőle? :D

2015. márc. 18. 12:30
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem mindegy hogy milyen helyzetben tartja a szemkontaktust. Az oké hogy nalam van a labdaja es folyamatosan belenez a szemembe azzal semmi baj nincsen....,de az szerintem tökre nem normális dolog,hogy rendesen rámfeszül ,távolbol,és mereven néz. Olyan testhelyzetet vesz fel,mint amikor macskat lat..
2015. márc. 18. 12:46
 18/34 anonim ***** válasza:
57%

Már nem azért, de a sok kötekedőnek üzenem, hogy nyilván nem arra a szemkontaktusra gondolt, amikor dolgoznak, hanem arra a bizonyos "ne nézz a kutya szemébe mert támadásnak veszi"-félére...

Csak azért mondom, mert szándékosan félreérti mindenki, hogy aztán bele tudjanak kötni. :D

2015. márc. 18. 12:46
 19/34 anonim ***** válasza:
41%
Na, érdekes módon én egyből tudtam, hogy arra gondol a kérdező, amit az utolsó hozzászólásában írt.:)
2015. márc. 18. 12:48
 20/34 A kérdező kommentje:
na vegre normalis valaszok. igen vannak elethelyzetek ahol a kutya folyamatosan figyeli a gazdajat(varja a parancsokat stb,persze hogy figyel),de én nem erre gondolok. Szemben allok vele kb 10 meterre,bevan feszulve a kutya es farkasszemet nez velem.
2015. márc. 18. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!