Mi történik akkor ha külföldről rendelek kutyát és nem felel meg a hirdetésben találhatóknak?
Igazuk van a többieknek. Évekkel ezelőtt én is találtam így egy gyönyörű kiskutyát, leveleztem is velük, de amikor írtam nekik, hogy személyesen szeretnék a kicsiért elmenni, egyszerűen eltűntek. És utána fedeztem fel, hogy minden megyében hirdetnek és szinte minden faját.
Ha kiskutyát szeretnél, akkor itthon is találsz megfelelő tenyészeteket, és még ha olcsón is szeretnél vásárolni, akkor is megbízhatóbb, mint ezek a hirdetések. A valódi tenyésztőknél viszont igazi gyöngyszemeket találsz és mindegy milyen fajtáról van szó.
Itthon is találsz csalókat, ezért nem kell külföldre menned, de legalább itthon hamarabb ki tudod szűrni őket.
Egyébként egy állatorvos, aki tenyészt is, soha nem mondja, hogy nincs ideje a kutyáira.
Az a lényeg, hogy józan paraszti ésszel jártál el, vagyis kérdeztél és érdeklődtél, ezáltal megtudtad a lényeget és még egy kis plusz tájékoztatást is kaptál!:)
Bár minden kutyára vágyó ember így járna el.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!