Több hírdetésben is olvastam, h ivartalanítási kötelezettségel olcsóbb a kutya?
Nem félnek a tenyésztők,h visszaélnek vele? pl én az ország másik végén lakok,ő honnan tudja ellenőrizni,h ivartalanítva van?Vagy bekamuzom azt,h persze volt dokinál én meg röhögök otthon...
Félre értés ne essék nem ilyenek a szándékaim és inkább macskás vagyok, igaz azoknál is láttam több ilyen hírdetést.Én inkább befogadom őket,de ivartalanítva vannak :)
Az én kutyámnál úgy volt, hogy a vételárban benne volt a hasi ultrahang költsége is. 1 éves volt a kutyám, amikor együtt elmentünk a tenyésztővel a lehel úti állatkórházba, hogy a saját szemével lássa, hogy valóban nincs már meg a méhe és a petefészkek.
Ez így talán túlzásnak hangzik, de én ezt vállaltam, és a tenyésztő is jóval kedvezőbb áron adta így a kutyát.
kicsit fura,de így legalább tuti,h nincs átverve.
De ha a nagyon messze van egymástól a két fél azért ez nem megoldható.
Lehet én vagyok a gyanakvó,de szerinte ezt könnyen kilehet játszani.
Mindent ki lehet játszani, mindent lehet hamisítani, és mindenkit át lehet verni. Ilyen világot élünk sajnos.
A lényeg, hogy Te törekedj arra, hogy amit megígértél, azt tartsd be, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!