Boxer-Staffordshire keverék kan kutya?
nekem, kinyirta anyam szobakutyajat, hiaba mondtam ne engedje ki, foleg ha nem vagyok. azt hozza kell tenni h a kisebb kutya tobszor bantotta kicsikent! tipikus nagypofaju kiskutya.
amugy masik kutyaval megvannak.
de ez csak elobe fog kiderulni mi lessz. nagyon ekber baratok, kb az jonne be aki akar, csak hat "harcikutya sztereotipia"
Olyan lesz, amilyennek neveled. Ezt tartsd észben, mert nem csak mondjuk, így is van.
Az amstaff egy tökéletes példa rá, hogy hogyan lehet elb..szni egy egyébként normális fajtát. Minden 2. sarkon látok egyet, húznak, az ember meg repül utánuk. Nincsenek szocializálva, agresszívek, és a drága gazdi nem szól ám rájuk, magam hallottam az okát: hadd legyen csak kiskirály itt, mutassa meg, hogy ő a legerősebb.
Na ezt ne tedd. Vidd suliba, tanítgasd, foglalkozz vele. Állítsd fel a szabályokat. Nem lesz gond! Az első lépést már megtetted, azzal, hogy kiírtad ezt a kérdést.
Nevelès kèrdèse.
Ha megfelelően neveled ès nem hagyod, hogy a fejedre nőjön, nem lesz gond.
Ismerek egy staff-pit-boxer kan keverèket.
Nem volt megfelelően kèzben tartva, emberre ès más állatra is veszèlyes volt. Sokat változott a gazdája, ezzel párhuzamban a kutya is, de mèg mindig nem az igazi.
Magabiztos, következetes, határozott embereknek valók ezek a kutyák, különben rossz kezekben könnyen fegyverrè válhatnak.
Nevelés kérdése. Nagyon meg kell nevelni h ne legyél agresszív más kutyákkal.
De kár volt el ronti a jó fajta boxert egy staffival. Nem a legjobb fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!