Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi történik akkor ha külföldrő...

Mi történik akkor ha külföldről rendelek kutyát és nem felel meg a hirdetésben találhatóknak?

Figyelt kérdés
Rendeltünk egy husky kiskutyát Németországból és tartunk attól hogy mi történik ha a kiszállító több pénzt kér a megállapodottnál vagy ha nem fajtiszta a kutyus esetleg nem olyan amire számítunk? Vissza küldhető vagy mondhatjuk azt a szállítónak, hogy nem vagyunk hajlandóak kifizetni?
2015. márc. 16. 20:15
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Azt mondta német tehát gondoltam teljesen elfogadható hogy töri a magyart.
2015. márc. 16. 21:08
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szöveg nem" töri a magyart", hanem a gugli fordító förmedvénye.
2015. márc. 16. 21:13
 23/39 A kérdező kommentje:
Mit csináljon szerencsétlen ha német?
2015. márc. 16. 21:15
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ne hirdessen magyar nyelvű oldalon? Tudod, mennyi ilyen hirdetés van? Sorban verik át az embereket. Egyébként mikor tudtad meg, hogy német? Ha a hirdetést előbb olvastad, és csak utána tudtad meg, hogy német, már gyanúsnak kellett volna lennie, nem gondolod? Lehet nem is német a hirdető.

Ráadásul ezt írtad: "A dolog úgy történt hogy a saját megyémben találtam a hirdetést és email-eztem a hirdetőnek aki azt mondta németországba dolgozik orvosként"

2015. márc. 16. 21:18
 25/39 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van csak aztán olyan szimpatikusnak tűnt és elengedett 5000ft-ot azt mondta annyit ő kifizet hogy jó helye legyen a kiskutyájának.
2015. márc. 16. 21:21
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam, hogy kutyával is van ilyen, azt hittem, csak autóval.
2015. márc. 16. 21:27
 27/39 A kérdező kommentje:
Nagyon hálás vagyok mindazoknak akik normálisan és teljes megértéssel válaszoltak és így el tudtam kerülni ezt a szélhámost! :)
2015. márc. 16. 21:32
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb figyelj oda, és TENYÉSZTŐT, KENNELT keress, és személyesen nézd meg a kiskutyát!
2015. márc. 16. 21:35
 29/39 anonim ***** válasza:
88%

Még ha léteznének ezek a kiskutyák, akkor sem lennének fajtatiszták(ha van törzskönyv, akkor fajtatiszta) és bármilyen örökletes betegségük lehet. Megérné ez neked, hogy lehet, hogy százezreket kell költened egy betegség kezelésére? És még a fajta állományromlását is rontanád.

De ezek a kiskutyák nem léteznek. Ezek a típusú hirdetések legtöbbször afrikai országokból vannak feladva, Google fordítóval tolmácsolva. Amint fizetsz nekik, soha többet nem fogsz róluk hallani.

ha fajtatiszta egészséges kiskutyát szeretnél, akkor írd be a keresőbe, hogy "szibériai husky kennel". Hívd fel a megadott telefonszámot, érdeklődj a szűrésekről, eredményekről, arról, hogy mikor lesz alom és az árról.(Legjobb, ha úgy teszed fel a kérdést, hogy "Kell-e még gyűjtenem a kiskutyára, mert jelenleg x forintom van rá.")

2015. márc. 16. 21:53
 30/39 A kérdező kommentje:
Megfogadom és nagyon köszönöm!!
2015. márc. 16. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!