Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyának logikai játék?...

Kutyának logikai játék? Amiben az agya fárad el?

Figyelt kérdés
Olyan otthon kivotelezhető játékok érdekelnének ahol szellemileg nagyon le tudom strapálni.amstaff kutyusról lenne szó
2015. márc. 16. 06:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hmm utolsó ez jó ötlet:) a pecázás alatt mit értünk?
2015. márc. 16. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

mi azon az erdekes hogy lefarasztani agyilag? igenis az kell a kutyanak, es barmelyiknek. nekem labim van de igenyli es szereti. sot ettol fejlodik egy kutya hogy le van farasztva.

tudod mit lattam multkor egyik uzletben? olyan jatek amibe tudsz kajat tenni neki, es lecsukod ezt a dobozt, ra kell jonnie mit kell odebb tolnia orraval hogy megtalalja, milyenk szereti es nagyon el tud vele lenni, mar egyre ugyesebb :) es a jo benne hogy 100 fele keppen lehet kiszedni a kajat...

2015. márc. 16. 12:44
 13/13 anonim ***** válasza:
15 perc aktív klikkerezés (lehetőleg formázással) és néhány órára garantáltan lefárad az agya :)
2015. márc. 16. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!