Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egyik "barátom" és a szülei...

Egyik "barátom" és a szülei nem szállnak le rólam, lassan én vagyok a gonosz, mert nem akarom a kan kutyámat össze engedni a szukájukkal. Hogy állítsam le őket?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva lesz egy rat terrierem, fél éves, fajtiszta szülőktől származik, de neki nincs törzskönyve, mert egy kicsit "defektesen" született. Ami engem nem érdekel, egyrészt amilyen hamar csak lehet úgyis megy golyótlanító műtétre, másrészt csak társnak kell.

Na most ez a "barátom" és a szülei rá izgultak a dologra, mert nekik is valami hasonló a kutyájuk...valami hasonló. Vagy jack russel, vagy ilyen vagy olyan. De olyan szép kiskutyáik lennének, és én is kapnék egyet TÖK INGYEN, sőt a kicsikből származó bevétel nem tudom hány százaléka is az enyém lenne.

Először szépen elmondtam nekik, hogy bocsi, de ez a kutya is töketlen lesz, mint a másik.

De ők csak kötötték az ebet a karóhoz, hogy kell a szex, meg (ezen teljesen kiakadtam, nem így ismertem őket) a szukájukat már kétszer csinálta fel valami keverék, és megérdemelné, hogy egy igazi terrier fiú is megdugja. A szuka 2 éves, vagy 3.

Aztán elkezdtem beszélni a kan és szuka kutyákra leső veszélyekről, de csak én lettem a gonosz, hogy nem hagyom szexelni a kutyát. Azóta heti rendszerességgel puhítanak, hogy na de mégis legyek már jó szívű...nagyon idegesítőek, tipikusan azok akiknek hiába magyaráz az ember, sajnos nem tudom kizárni őket az életemből, közel laknak hozzánk.

2015. márc. 15. 11:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem vesztek semmit, sőt nyernék, de lekopni sem hajlandóak, mert olyan cuki a kutyám (mutattam videót róla) hogy igazán megérné pároztatni. Szerintem ennek csak akkor lesz vége, ha meglátják, hogy tényleg ivartalanítattam a kutyát.
2015. márc. 15. 12:28
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

Ivartalanitsd a kutyad, akkor leszallnak rolad.

Igaza van azoknak, akik azt mondjak, hogy a tenyeszto ad torzskonyvet. Ugyanis egyedet nem, csak almot lehet torzskonyveztetni, vagyis nincs olyan, hogy csak amelyikhez kerik, meg csak a hibatlanhoz, ez ellentetes a MEOE szabalyzataval.

2015. márc. 15. 14:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Elküldeném őket az anyjukba és nem állnék többet szóba velük,ha nem értenek a normális szóból.
2015. márc. 15. 14:27
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem Magyarorszagon vagyok, nem ott vettem a kutyat. Mondtam mar, az alombol kihagyta a "selejtet". Nem egy 3 kutyabol allo almot torzskonyveztetett, hanem csak 2-bol allot.
2015. márc. 15. 14:45
 15/22 A kérdező kommentje:
S ugy kell erteni, hogy nem kertem a torzskonyvet, hogy amikor a kicsik szuletese utan par nappal szolt, hogy van egy ilyen kutya, akkor megbeszeltuk, hogy o legyen kifelejtve, mintha meg sem szuletett volna.
2015. márc. 15. 14:47
 16/22 anonim ***** válasza:
71%
Ezt ertem, de ez akkor is szabalyellenes. Amugy neked mit art, ha van torzskonyve? Max nem hasznalod semmire.
2015. márc. 15. 14:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy a tudtod nélkül ivartalanította a tenyésztő. Sőt, lehet, hogy tényleg az lenne a legjobb, ha már úgy hoznád el...
2015. márc. 15. 14:55
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Úristen ez nagyon beteg... Hát én tuti kiröhögtem volna őket és megmondtam volna, hogy akkor dugják meg ők maguk azt a szerencsétlen szukát ha nekik ennyire fontos a kutyájuk szexuális élete... Ne félj, többet nem szóltak volna hozzád.

Komolyra fordítva a szót, minél előbb ivartalanítsd a kutyusodat és akkor vége lesz a cirkusznak. Csak szegény szukát sajnálom, hogy ilyen idióták a gazdái...

2015. márc. 15. 15:08
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem art a torzskonyv de ugysem hasznalom akkor meg minek? Legyen utlevele, oltasi konyve es kesz. Ha meghalt volna szuletesekor akkor is ugyan ugy 2 kiskutyas alom lenne torzskonyveztetve. A tenyesztonek ebbol semmi baja nem szarmazik, nekem sem, a kutyanak sem.

Meg itt ilyenekert nem harapjak le az ember fejet, marmint a tenyesztoet. Nem bevett szokas, de meg lehet csinalni, hogy megbeszelitek egy egy hibas egyed sorsat. De akkor koteleznek, hogy ivartalaitva legyen.

Viszont itt a rendes tenyesztok, kimennek a leendo gazdijelolt hazahoz, es megnezik hova kerul a kutya.

Pl az egyik kollegamnak csak ugy adtak el egy samoyedet (jol irtam?) ha a hatso kertjeben helyre hozta a keritest :D

Es azota is nyomon koveti a kutyaja sorsat, pedig mar 7 eve, hogy megvettek tole.

Az ivartalanitast meg en szerettem volna intezni, hogy velem legyen a kuty, amikor labadozik, es egyebek.

De lehet az lesz, hogy hamarabb elinteztetetm, aztan a kutya hereit meg a szomszedhoz vagom.

2015. márc. 15. 15:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondd nekik, hogy már ivartalanítottad is.
2015. márc. 15. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!