Ha egy embert, aki megkínzott, éheztetett, megölt egy kutyát, mi is megkínoznánk, nem lennénk ugyan olyanok?
Figyelt kérdés
Ezen töröm a fejem.
Ha "büntetésből" hogy érezze mit tett, megcsináljuk vele is, miért lennénk különbek nála?
2013. dec. 26. 18:31
1/9 anonim válasza:
Én is megtenném!!! Akkor lennél ugyanolyan, ha te is egy vedtelen, szerencsetlen allattal tenned meg, amit ő tett. Annyi a genetikai hulladek, hogy kar hogy nem lehet buntetlenul irtani oket! :D
2/9 anonim válasza:
Ő egy ártatlan kutyát kínzott és ölt meg, mi pedig egy olyan embert tennénk el láb alól, aki bizonyítottan csak teher a Földnek. Nagyon nagy különbség. Függetlenül attól, hogy igazságérzet ide vagy oda, a törvények sajna nagyon enyhék az ilyen szemétládákkal.
3/9 anonim válasza:
Nem. Ő egy ártatlan életet oltott ki, mi megszabadítanánk a földet egy genetikai hulladéktól, akibe még a levegő is kár. Én nem csinálnék semmi mást az ilyen 'patkányokkal' (bocsánat a patkányoktól), csak ugyanazt, amit a kutyával tett. Nem adott vizet? Én sem adnék. Nem adott kaját? Én sem adnék. Kiverte a fogát? Én is kiverném (na jó, inkább lassan kihúzkodnám fogóval). Kirakta a hidegbe? Kiraknám télen a mínusz 20 fokba ruha nélkül, láncra kötve. De szép is lenne, ha ezt lehetne ezekkel a tetvekkel művelni.
4/9 anonim válasza:
Na valami buzerans allatkinzo mindenkit lepontozott.....
5/9 anonim válasza:
Legyen ez a legnagyobb öröme, én küldtem a zöld kezet mindenkinek.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem különb az sem az állatkinzónál. Senkinek az életét nem lehet elvenni , még bosszúból sem.
7/9 anonim válasza:
Mindenkivel a maga szintjén kell megküzdeni. Csak kérdés, hogy érdemes-e lesüllyedni arra a szintre.
8/9 anonim válasza:
Nem,mert egy ilyen ember nem véletlenül lett ilyen.Sokan nem így születnek,a családjuk,környezetük teszi azzá.Attól,hogy visszakapja,még nem fogja átérezni,hogy mit okozott az általa megkínzott állattal,mert épp az együttérzés képessége hiányzik belőle.
9/9 anonim válasza:
A büntetés az,ami visszatart,az együttérzés és az elfogadás az,ami megváltoztathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!