Mi a véleményetek Korom Gábor és a Tüköriskola elvével hogy a kutyákkal ne falkában éljünk hanem családban?
Szerintem ma az átlag, jól tartott hobbikutyák mind családban élnek. Nem tudom, ki hogy van vele, de ha a kutya normális, tehát nincsenek eleve hatalmi törekvései vagy veleszületett agressziója, akkor a legtöbb laikus családtagként kezeli a kutyáját azzal együtt, hogy tudja, hogy a kutya az KUTYA, nem pedig ember. Tehát ez nem egyenlő a kutya= az én pici babucikám filozófiával, amitől falnak megyek.
15-20 évvel ezelőtt hírét se hallottuk a tükörmódszernek meg a falkavezér-izéknek, ennek ellenére anyukám úgy nevelte a kutyáit, hogy azok családtagok lettek, bármikor egyedül hagyhatta őket a gyerekekkel, kulturáltan viselkedtek lakásban, de séta közben is. Egyszerűen tudták, hol a helyük, és beilleszkedtek a stabil rendszerbe minden ideológia nélkül.
Csak az a baj, hogy a kutyatartók többségének nincs olyan stabil kialakult világképe, mint illene, ezért kell az ideológia.
9# nem azt tanítják h nem falkaállat csak az a probléma h ott beilleszkedik egy állítólagos falkába és kérdezem én h a városligetben vagy bármilyen közterületen ugyan az a falka ott sétál az adott kutyával?????
Mert ugye a farkasok minden körülmények között ugyan azokkal a falkatagokkal alszanak, játszanak, esznek, isznak stb...
Akkor ne bohóckodjunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!