Milyen kutyát válasszak?
Figyelt kérdés
Laskában élek (elég kicsiben). Szeretném ha tudna velem jönni futni napi pár kilómétert. Heti kétszer-háromszor hagynám csak magára olyan 7-8 órára a többi napon maximum 2-3 órára. Nem akarom, hogy nagyon sokat kelljen foglalkozni a nevelésével de trükköket se várok el tőle csak az alapokat. Egyedül élek. Inkább barátja lennék mint kiképzője. Szeretném ha bújós lenne mikor otthon vagyok. Ne legyen beteges és rövid életű. Nem vagyok oda a fodrászkodásért meg fürdetésért de ha muszáj akkor megteszem. Közepes és nagy is lehet ha megvan lakásban. 19/f2015. márc. 9. 12:20
11/12 anonim válasza:
Szalkas szoru tacsi (nem torpe!) . Nekem az van, konnyen tanul, szeret mozogni es idalis lakasba valo kutya. A border collie tul nagyra no, a beagle ontorvenyu es lakasban mindent megrag azokat nem ajanlom.
Ui:az en kutyam is lakasban lakik es nagyon nagyon bujos
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak a tacskók is de nem hiszem, hogy bírna velem tartani az iramot futás közben.
2015. márc. 16. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!