Milyen kutyát válasszak? Pireneusi hegyikutya, kuvasz, kaukázusi juhász, moszkvai őrkutya fajtát ismerők válaszát várom.
A border collie nem őrzőkutya.
Te mit tudsz nyújtani a majdani kutyádnak? Miért kell a már meglévő mellé még egy?
A mudi sem őrző kutya. Hidd el tisztában vagyok vele.:)
1 hónapja halt meg a kaukázusi-kuvasz keverék kutyám. 8 évig élt az anyjával, utána egyedül volt míg nem jött a német juci. A kutya is társas lény. Láttam, látom a különbséget az egy illetve két kutya egy udvarban között.
A német juhásszal miután megkapta az oltásait oviba jártunk, mostmár iskolás :) A nagy udvar mellett minden este sétálunk. Természetesen az udvaron is játszunk.
Kuvasz :) de csak tenyésztőtől.
Mudit és bordert semmiképpen sem
Kuvasz! :-)
Sajnos nagyon kevés van már belőle, pedig csodálatos kutya, és igazi hungarikum. :-)
A többit a világ szinte bármely táján megtalálod, miért ne választanál egy magyar fajtát?
Nem, nem gondolkodtam KÁJ-on
Köszönöm az eddig válaszolóknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!