Chip átírásakor a kutyának is jelen kell lennie?
dehogy szedik ki!!!!!!
átirják
leolvassák---->számitogépen átirják viszzaolvassák é sujra Leolvassa agéppel hogy jo e
istenem ilyen abdarságot irni hogy kiszediki
Szia!
Pár hónapja, hoztam Magyarországra egy kutyát, a chippet szépen átirattam úgy, hogy a kutyának nem kellett jelen lennie. Elvittem a dokihoz az állatútlevelét, ami tartalmazza chip beültetésének időpontját, melyik doki csinálta, milyen oltóanyagot használt, előző tulaj adatai stb.. ehhez a kutyának az égvilágon nem kellett ott lennie. Szépen a tulaj adatait módosították az enyémre, kb. 10 perc volt az egész. A chipet meg nem szedik ki belőle, miért is kellene? Csak az adatokat kell átírni és kész.
Koszonom a valaszokat.
Utolso, nem venni fogom a kutyat, hanem nkem adjak, mert a csalad akiknel dolgozom ra jott, hogy csak nyug nekik a kicsi, a harom gyerek tojik ra, csak addig jo, amig jatszanak vele, de ha kakit kell szedni, vagy setaltatni, akkor senki nem csinal semmit. Ezert mar masfel honapja a nagyszuloknel van a kutya, hogy ne itt szarja tele a kertet...
Kulonben celszeru itt atiratni, mert ha otthon besetalok egy holland lakcimmel chipeltetett kutyaval, meg azt hiszik, hogy loptam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!