Imizol mellékhatási meddig vannak jelen?
Sajnos hosszú a történet nem most lett babéziás a kutyám hanem tavaly volt és valami parazita maradt a szervezetébe és azt kezelték. De hogy beadták az injekciót minden tünet 5-10 percen belül jelentkezett. Nyálzás, Hasmenés,Izomrángás ráadásul az egész bőre mindenhol kivörösödött, pöttyök jelentek meg a kutyán és a fejét és a fülét is vakarja mint a nem normális. emellett sír nyüszög. És a teste is meleg.
Mikor múlik már ez el? Azt orvost felhívtam ő mondta hogy ez mind mellékhatás.
Szóval, ha jól értelmezem, a kutyád egy tavalyi injekciótól produkál még mindig ilyen tüneteket??
Ha igen, ez nem normális dolog és az orvos sem normális. Az imizol után max. 1-2 nappal szoktak még tünetek lenni, de semmiképp nem hónapokkal később.
Babézia egy év után nem jelentkezik.
Milyen injekciót kapott most, mire? Az orvosodat váltsd le, és sürgősen keress másikat, amelyik ad a kiskutyának a tünetekre valamit.
Tavaly volt egy babéziánk. arra kaptunk injekciókat még akkor.
De most kiderüt hogy a kullancs okozta parazita jutott be akkor a kutyusom szervezetébe ahol ezt a másik helyen nem kezelték illetve észre se vették. És most lett kezelve most kapta az imizolt majd 1 órája.
szia!
Bocsi, lehet hogy éán nme értem.
Szóval tavaly lett babéziás a kutyád, és most kapott Imizolt?
Akkor hogyan maradt eddig életbe?
A babézia pár napon belül halálos.
Ha tavaly lett beteg a kutyád, tavaly nem is kapott imizol injekciót?
Mert akkor jelentkeztek volna az allergiás tünetek valószínűleg akkor is.
Viszont ha most nem volt kullancs a kutyában, akkor miért kapott imizolt?
Nem értem, hogy mire kapott most és mit de főleg minek.
De nem is ez a lényeg. Az ilyen allergiás reakciót kezelni kell, nem legyinteni. Gyorsan keress egy normális állatorvost, ez nem várhat napokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!