Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszi meg a kutyám a...

Miért nem eszi meg a kutyám a frissen elpusztult madarat?

Figyelt kérdés

A macskám fogott egy közepes termetű madarat(énekes rigó)

Az nem ette meg, de a kutya sem akarja, csak megszagolja, miért?

2015. márc. 8. 19:59
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Am meg wikiből idézet:

"Bizonyos helyeken a macskatartók csengőt akasztanak kedvencük nyakába, hogy ezzel figyelmeztessék az esetlegesen kiszemelt zsákmányt. Néha azonban a macska megtanulja hogyan váljon még csendesebbé, hogy a csengővel is képes legyen vadászni."

2015. márc. 8. 22:08
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem zsákmány és neked akarja megmutatni, vagy passz,, nekünk kiynirt egy idegen macskát (semmilyen állatot nem hagy életben csak a kutyákat tűri meg) és letette a bejárati ajtóba és ott őrizte, amíg haza nem mentünk és nem eszi meg. Ugyanezt eljátszotta már sok vakonddal, madárral, de még egy számunkra teljesen ismeretlen állattal is ami valahogy betévedt az udvarra. Az ajtó előtt ül vele, és nem eszi meg. Én sem értem, hogy miért, lehet hülyén hangzik de szerintem azt várja, hogy lássuk, mit fogott.
2015. márc. 8. 22:09
 43/44 anonim ***** válasza:
54%
Mondhatjuk, hogy az ember és minden alkotása a természet része. Ez szép, és még igaz is lehet. Csak az a gond, hogy ezzel szépen kinyírjuk magunk alatt a Földet. És akkor hiába a szép ideológia, nem lesz vizünk és nem lesz élelmünk, elmélettel meg nem fogunk túlélni. Ezért kéne mindenkinek kicsiben, amit tud, megtenni a maga környezetében azért, hogy a lehető legkisebb kárt okozza. Mert felelős helyzetbe került a tudatos, évszázados károkozása, és ennek a ténynek a felismerése által.
2015. márc. 8. 22:12
 44/44 anonim ***** válasza:
45%

#43 szerinted ott kellene kezdeni, hogy vidéken ne lehessenek macskák? Vagy nem értem, tök jó amit mondasz, de nem ide tartozik, mármit a macska madárevéséhez.

A másik, meg, hogy jóhogynem már az egeret meg a patkányt nem sajnáljuk és fenyegetjük szerencsétlen "gazdát" hogy márpedig, ha megfogja a börtön lesz. Meghalt szerencsétlen madár, rosszkor volt rossz helyen. Egyszer véletlen autópályán mi is elütöttünk egy madarat, akkor adjuk fel magunkat a rendőrségen?

2015. márc. 8. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!