Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszi meg a kutyám a...

Miért nem eszi meg a kutyám a frissen elpusztult madarat?

Figyelt kérdés

A macskám fogott egy közepes termetű madarat(énekes rigó)

Az nem ette meg, de a kutya sem akarja, csak megszagolja, miért?

2015. márc. 8. 19:59
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
40%
nem tudom mibe fájna neki ha egy pici csengőt rakna a cica nyakörvére máris megoldva
2015. márc. 8. 20:27
 12/44 anonim ***** válasza:
83%

kedevs kérdező te hogy reagálnál erre a kérdésre?

Van egy Pitbull kutyám állandoan elkapja a környék macskáit de nem eszi meg csak halálra kinozza aztán a másik Argentin Dog kutyám sem eszi meg én meg szedhetem őssze a macskák szörét az udvarról mit tegyek?

2015. márc. 8. 20:30
 13/44 anonim ***** válasza:
44%
a csengőt én sem értem miért fáj odaakasztani,de arra nagyon kíváncsi lennék,hogy akkor mit is javasolnátok? a macskára nincs szükség..akkor nyírja ki,vagy mi? a madár tényleg azért tud repülni,mert az védelem,ha ennyire hülye,hogy egy macskát nem tud otthagyni a búsba,akkor meg is érdemli...mondjuk azért a csengő hasznos lenne,de nehogy már a kérdező legyen a hibás,ha a macskája megfog egy madarat
2015. márc. 8. 20:31
 14/44 anonim ***** válasza:

Orulok hogy a szenvedestol megszabadulva a lapáttal leutotted de mar a masik kerdesben azt kerdezed hogy miert nem eszik meg a joszágok :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__madarak__6656191-ez-m..

2015. márc. 8. 20:32
 15/44 anonim ***** válasza:
25%

a macskák k*cs*g*k

a tied meg nincs eléggé lekötve.foglalkozol eleget vele?

szórakozásból ölnek,ha unatkoznak.

az enyém is hozott már madarat,de nem ölte meg,hozta megmutatni élve.de hozott már gyíkot is.

a kutya még szép.hogy nem eszi meg

2015. márc. 8. 20:32
 16/44 anonim ***** válasza:
62%

Ne nyírja ki a macskát, de oldja meg, hogy ne okozzon napi átlag 20-60 ezer forint értékű természetkárosítást. (Ami csak a megállapított eszmei értékben ennyi, valójában számszerűsíthetetlen...)

Mert az állatszeretet sem kéne, hogy csak a sajátjára korlátozódjon...

2015. márc. 8. 20:34
 17/44 anonim ***** válasza:
38%
a kérdező a abban hibás, hogy a cica azért evvel vezeti le az energiáját mert gondolom ki van engedve az udvarra egészt nap azt csinál amit akar picit játszana vele meglenne oldva + a pici csengő meg még szegény ő szedheti össze a tollakat jaj
2015. márc. 8. 20:35
 18/44 A kérdező kommentje:
Hát azt hogy sajnálom a macskákat, de nem lehet mit tenni az udvarban a kutya a főnök(utánad).
2015. márc. 8. 20:36
 19/44 anonim ***** válasza:
45%
Ez a természet körforgása, a macskák eddig is madarakat fogdostak és továbbra is azt fogják csinálni. Ha kapnak kaját akkor is vadásznak, mert az ösztön bennük van. Egyesek már ott tartanak, hogy a természetet is meg kell védeni a természettől. Ennyi erővel kilőhetnénk minden ragadozót, mert milyen gonosz dolog tőlük, hogy más állatokat esznek meg. Rigóból meg amúgy is annyi van, mint a sáska, tehát nem azért védett, mert kihalófélben van. Kb olyan mint a hóvirág, lépten-nyomon belebotlasz, ha letéped úgy is visszanő, mert hagymája van, de azért 20k-ra becsülik az eszmei értékét.
2015. márc. 8. 20:38
 20/44 anonim ***** válasza:
61%
Haszonállattal dögöt etetsz?? :D :D Odadobod a disznónak? Az én kutyám éjszakánként, elzárva a kenelben (!) sündisznókat fordított ki, és ette meg. Behúzta a rácson, bár azt is el tudom képzelni, hogy a süni ment be hozzá. Reggel sokkot kaptam! Hát bele is halt a nyers sündisznó húsba. Elmondta anno az állatorvos, hogy mit kapott el, de már nem emlékszem. Tehát így etesd a disznókat döglött madarakkal. Annak meg örülj, hogy a kutya finnyás meg a macska is.
2015. márc. 8. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!