Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszi meg a kutyám a...

Miért nem eszi meg a kutyám a frissen elpusztult madarat?

Figyelt kérdés

A macskám fogott egy közepes termetű madarat(énekes rigó)

Az nem ette meg, de a kutya sem akarja, csak megszagolja, miért?

2015. márc. 8. 19:59
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
azt kéne hogy merre laksz olyan nagy szád van találkozzunk ;) kapsz ott majd kenyeret ;)
2015. márc. 8. 20:56
 32/44 A kérdező kommentje:
Te írogatod nekem a privátokat amiben azt konstatálod hogyan vágnád el a torkomat?
2015. márc. 8. 21:01
 33/44 anonim ***** válasza:
30%

Ennyi elmeroggyantat...

Macskát fárasztani, hogy ne vadásszon? A sok kóbor maccsot ki fogja lefárasztani? És az udvaron élő, szanaszét mászkáló házi macskákat?

A macska akkor tudja a madarat elkapni, ha az beteg.Mert le van lassulva.

Természetes szelekció, ha ismerné valaki ezt a kifejezést.

2015. márc. 8. 21:11
 34/44 A kérdező kommentje:
Nem, nem nem az a baj hogy látván hogy össze van lyuggatva az egész madár és vergődik én ezt látván fájdalommentesen végeztem, vele ezért leszek feljelentve:)
2015. márc. 8. 21:14
 35/44 A kérdező kommentje:
Ja meg engem is ki akarnak nyírni, itt privátban kapom már hogy le leszek fejezve, kivájják a szemem, levágják a golyóim...már majdnem aggódok.
2015. márc. 8. 21:17
 36/44 anonim ***** válasza:
és az ilyen embereknek családjuk van...
2015. márc. 8. 21:20
 37/44 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem azért kicsit el van túlozva a dolog. Természetesen egy ilyen helyzetet jobb megelőzni ( csengő, mint írták), de hogy ezért kimenne a rendőrség..... Ha az erdőben egy róka elkap egy madarat, akkor azt is lecsukják, vagy elaltatják? Valamilyen szinten a természetrendje, kivéve persze azt, hogy a macsek meg se eszi, mert am. adnak neki ennivalót. És itt az eredeti kérdésre a válasz, ha tudod, hogy este kapsz egy jó kis töltöttkáposztát vagy választhatsz, hogy egy mondjuk szalonnabőrt rágcsálhatsz, mit választasz? Tudja a kutya is meg a macska is, hogy este lesz vacsi, minek egyenek nyers(valszeg nem túl finom) madarat?
2015. márc. 8. 21:51
 38/44 anonim ***** válasza:
29%
na jólvan kérdező,szerintem hagyd rájuk,itt látom mindenki akkora állatvédő mint ide Lacháza,de nem ismernek olyan kifejezéseket,mint ragadozóösztön és természetes szelekció...sírvafakadok...
2015. márc. 8. 21:51
 39/44 anonim ***** válasza:
73%

A háziállatnak mi köze a természetes szelekcióhoz? Még egyszer kérdezném...

A természetben ennyi macska, mint ahány udvaron kódorgó házimacska van soha nem jött volna létre. Pusztán mert az emberi zabáltatás nélkül éhen halnának. Az ember mesterségesen beavatkozott az egyensúlyi helyzetbe azzal, hogy megszelídítette és továbbtenyésztette a macskát pl., de úgy tartja, hogy az hozzáférhet a madarakhoz. Ez itt a probléma. És ha már az egyik oldalon beavatkozott, akkor illenék megoldania, hogy a másik oldalnak ne okozzon kárt. Ez a másik probléma.

2015. márc. 8. 22:00
 40/44 A kérdező kommentje:
És mivan ha maga az ember is és amit ő csinál az is része a természetes szelekciónak és változásoknak? Elvégre az ember is egy a bolygón élő faj, ami kihatással van a körölötte lévő dolgokra ill talán azt csak írtja, elvégre ha azt vesszük az ember egy betondzsungelben lakik többnyire, akkor ami ott van és ami az érintetlen természetben van mégis hogyan lehetne a 2 között párhuzamot vonni?
2015. márc. 8. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!