Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valami biztato valasz?

Valami biztato valasz?

Figyelt kérdés

Sajnos lem lehet kutyam...mert nem kertes hazban lakok...es nem engedik meg hogy kutyam legyen.Van néhány kertes telkunk es ott lehetne hogy naponta atjarjak hozza,de igy nem vallaltam hisz az nem az en kutyam lenne...

Az osszes osztalytarsamnak szinte van kutyaja...es mar bogtem el miatta magam.Van egy kistesom aki 1 eves en 13/l.

Mamameknal lesz egy nemetjuhasz kutya, igy nyaron es szunetekben ott leszek...de az nem eleg...foleg mert 500km-re vannak tolunk...mar az osszes kutyas videot megneztem, meg mindent mar tudok az osszes fajtarol...valakinek akinek van kutyaja meselne nekem rola?

Es valami lelket ontenetek belem...mert mar teljesen kutyabolond vagyok...ha meglatok egy kutyat sirva fakadok...

Segitsetek!!!

2015. márc. 3. 17:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%
Ha sajnáltatod magad, és sírsz, attól nem lesz hamarabb kutyád. Továbbra is azt tudom mondani, hogy gyűjts tapasztalatot, amennyit csak lehet, és legyél türelmes.
2015. márc. 3. 19:25
 12/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem akarok kötekedni de mekkora a jelentősége annak hogy majdnem minden osztálytársadnak van kutyája?!
2015. márc. 3. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!