Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában e válasz bíztató?
szakitottunk és én megbántam ezért bevaltam Neki ,h "szeretem és fontos nekem .." meg h gondolkozzon el rajtunk azt mondta 'oké átgondolom'.
(mert hát mondhatta volna azt "h már lezártuk")
Ő 17/F Én 16/L
Tényleg jobb mint ha azt mondja h már késő. De ne éld bele magad. Lehet csak időt akart nyerni h lerázzon. Úgy állj hozzá h ez a hajó már elment.
De 16 évesen nem dől össze a világ egy szakítás miatt. Rengeteg szóló fiú van lehet válogtani. Az ex meg pukkadjon meg h elszalasztott
22/f
Ez nem jelent még semmit. Elvégre nem is mondott semmit. Csupán csak átgondolja. Egyszer, mikor én is TELJESEN ugyanebbe a helyzetbe kerültem, a pasi lekoptatott. Nem jöttünk újra össze. :(
Most nem elszomorítani akarlak, csak azt, hogy ne bízd el magad, és ha (neadjisten) mégse jön össze, ne koppanj nagyot.
16 évesen még elöttem áll az élet persze tudom (:
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!