Yorki kutyának milyen csontot lehet adni?
Nem akarlak elkeseríteni, de nem fog segíteni. Az én yorkimnak is ki kell nyomni 2-3 havonta a bűzmirigyét, és én is mindent megpróbáltam, de igazából tökmindegy.
Száraztápot eszik, a széklete nem híg, csontot is kap néha (kizárólag sertés lapocka, vagy velőscsont) de ugyanúgy nem ürült magától.
Persze nem akarlak lebeszélni, 2-3 hetente egy csont nem árt, imádják rágcsálni és letisztítja a fogakat, de szerintem ez nem oldja meg a problémát. Ennél gyakrabban viszont ne kapjon.
szintén zenész...akarom mondani yorki tulajdonos vagyok.
Ha eddig még nem adtál neki nyers húsos csontot - nyers kacsanyakat kb. 5 cm-es adagokban lefagyasztod. Amikor először adod neki szolidan figyeld, hogy megnyugodj.
Első alkalommal - héten - csak kb. 2x kapjon aztán a következő héten már kaphat heti 3-4 alkalommal is, de közben figyeld a székletet.
Természetesen minden más nyers húsos csontot kaphat, csak arra figyelj, hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!