Főtt kacsa csontot lehet adni csivava méretű kölyök kutyának?
"semilyen főtt vagy sült szárnyas csontot nem ajánlott adni semmilyen méretű kutyának"
Hát azért ez nem teljesen igaz. Szerinted nem ehet farhátat egy sztafford pl?
Mert csak a csöves csontokat (szárny, comb) nem szokták javasolni. De azoktól sem feltétlen lesz baja.
De mint írtam már, kölyöknek nem kéne adni, főleg nem kistestűnek.
főve sülve én azt se adnék... stafnál kicsit nagyobb kutyáim vannak, mikor elkezdtem etetni hússal akkor főztem nekik, volt hogy a farhátat úgy hányták ki hogy tiszta vér volt minden mert felsértette a torkukat/szájpadlásukat a nyak az egyetlen ami nem tud semmilyen problémát okozni (mármint tud mert megakadhat de az nem a főzés vagy nem főzés hibája)
Amúgy meg minek megfőzni a cuccot(több idő energia) amikor nyersen sokkal jobb? persze ezalól kivétel a már főve vett de az meg nem kell megvenni ^^ nyersen a piacon sokszor olcsóbb a farhát, nyak mint az állateledelesnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!