Csak hasznos válaszokat kérnék! Ellés?
Ma megellett a csivi mix kutyám. Mikor észre vettem már 2 megvolt. Rá kb. 1,5órára lett meg a 3.(11:50-kor) Mindet rendesen ellátta, esznek is szépen!
A kérdéseim: - Ha az anya is evett már, nyugodt, kicsiket babusgatja akkor már nincs benne kölyök lett nem?
- Zöldes váladék ürül belőle ez nem baj? (tudomásom szerint ez normális...)
- Ami engem kicsit zavar, hogy még viszonylag nagy a pocija illetve nincs beesve neki mintha kiürült volna. Meg egy picit kemény is neki. Ez miért lehet?
Tudom fogom kapni a rosszindulatú válaszokat, de ez az oldal azért van, hogy megkérdezzem ami érdekel és remélem arra is fogok választ kapni!
Valószínűleg rohad benne egy halott kölyök, és reggelre megdöglik de te nehogy felhívd az orvost, csak felesleges pénzkidobás! Nézd meg a Barátok köztöt és menj el csucsuzni!
Mondjuk kamu szaga van a dolognak, de ha nem, akkor VIDD ÁLLATORVOSHOZ AZT A SZERENCSÉTLENT TE ANYASZOMORÍTÓ MIELŐTT ELPUSZTUL!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!