Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaz, hogy a kábítószer...

Igaz, hogy a kábítószer kereső kutyákat úgy képezik ki, hogy rászoktatják őket a drogra?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 16:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
El is felejtettem említeni hogy az már állatkínzás kategóriába tartozna. /Az előző voltam
2010. febr. 13. 18:14
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
De naívak vagytok. Az aranyhíd drogsegély alapítványtól tartottak múltkor a sulinkban egy előadást, és az előadó ott is mondta h. a kutyák is függők. Persze, nem úgy mint az emberek, de nem felejtik el a drog szagát, ízét stb.
2010. febr. 13. 20:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem naívak vagyunk hanem nem csak a suli bemutatójáról ismerjük a kutyákat, hanem talán sokat olvasunk róluk, több kutyát nevelük, ismerünk komolyan szakembereket.
2010. febr. 13. 20:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy kiképzett rendőrkutya ára milliós nagyságrendű. A drog szintén drága. Óriási pazarlás lenne, ha így tanítanák a kutyákat, mert pár év alatt elpusztulnának. Ráadásul megennék a bizonyítékot. A labdájukba tesznek drogot, érzik a szagát, de nem kerül a szervezetükbe.
2010. febr. 13. 20:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

dehogy szoktatják rá a kutyákat a drogra -.-

mégis gondolj bele, hogy milyen hatása lehet egy kutyára bármilyen drog is??

biztos h nem tudna teljesiteni, na meg ha megetetsz vele extasyt, honnét tudná összekapcsolni, hogy amit megevett 2 perce attól tök happy lett és ezért keresné?

ennyi erővel ha beteg akkor a gyógyszerre is tudnia kéne, hogy ettől gyógyult meg és nem lenyomni kéne a torkán.

Ja ennyi erővel, az emberkereső kutyáknak emberhúst adnak, hogy megkeressék az embert??? :D

Egyébként a nagyon apportos kutyákból lesznek jó kereső kutyák. Tehát úgy lehet csak függő, hogy labdamániás.

2010. febr. 13. 21:26
 16/19 Akiteki ***** válasza:
100%

Az alapítványos pasi is drogos lehetett, aki ilyet mondott.

A nyomkereső kutyák pedig emberhúst vacsoráznak, ugye?

Azért szedik ki a roncsok alól a földrengés áldozatait, mert marha éhesek.

A bernáthegyi meg alkoholista, csak nem tudja kinyitni a rumoshordót.

Csak tudnám, mi motiválja a vakvezető kutyákat? Talán fehér botot rágcsálnak?

Találkoztam már robbanószer kereső kutyával is. Ő meg szeret szétdurranni?

Gondolkodás!!! Minden kutyát úgy tanítunk, hogy a kívánt feladat végrehajtását jutalmazzuk.

Tehát a drogkereső vagy a katasztrófavédelmis, vagy a nyomozókutya, ha megtalálja, amit kell, akkor megkapja a jutalmát. Akár a sípolós labdát, akár egy szál krinolint. Azért csinálja, mert várja a jutalmat érte.

Minden egyéb kommentár kitaláció.

Főleg Magyarországon! Rendőr bácsi kutyájának kiutalnál a drogot? Elvenné tőle és eladná! :))

2010. febr. 13. 21:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
"Csak tudnám, mi motiválja a vakvezető kutyákat? Talán fehér botot rágcsálnak? " Ez tetszett xDDDD
2010. febr. 13. 21:54
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Nem vagyok ennyire buta, sőt tudom, hogy labdával tanítanak, de már nem egyszer volt szinte vérre menő vitám kutyához nem értő emberekkel ebben a témában. Hát, bevallom, olyan szinten mondták a magukét, hogy a végén már elbizonytalanodtam. De megerősítettek az igazamban és köszönöm. Szerintem sem lehet ilyet csinálni, egyrészt mert az állat kb. bele pusztulna nagyon hamar, másrészt össze sem tudná kapcsolni az agya, harmadrészt meg egy illegális dolgot hogy adagolnának legálisan bárkinek is, mikor a lefoglaltat is megsemmisítik? Köszi még egyszer, most már nem leszek bizonytalan a témában. :)
2010. febr. 13. 22:33
 19/19 A kérdező kommentje:
*megerősítettetek :D
2010. febr. 13. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!