Nem bírja el magát a kutyám, elgémberedik a hátsó lába, elesik, mit tegyek?
Üdv!
A napokban amikor vittem sétálni a kutyámat, láttam hogy nehezen jár, pisilni nem tud(nem bírja el magát a 3 lábán), kakilni is csak nagyon nehezen, bágyadt a nézése, és van hogy kifele dől a hátsó lába, és szinte elesik, igaz már nagyon öreg, keverék kan kutya. Mi lehet ennek a dolognak az oka? Én kullancs csípésre gondoltam először. Vigyem állatorvoshoz?
Kedves első kommentelő, a tapintatlan bunkó írásaidat kérlek ne ide írd.
A többieknek köszönöm, és nem nyugodtan netezek...hanem aggódok a kutyáért..ezért kérdeztem itt először.
Ha aggódsz èrte, akkor bizonyára agyad nincs.
Mit keresel mèg a gèp előtt? Nyalábold fel szerencsètlent ès irány az állatovos!
Ez nem aggódás, hanem szarrágás. A kutya beteg, a beteg kutyát az állatorvos gyógyítja, akkor mit csinálok? Felmegyek gyakorira, mert az ingyen van. Nem látom a logikát.
És de, bunkó vagyok, mert idős kutyára meg pláne vigyáz az ember, és szeretné, hogy normális életminőségben élje le a maradék életét, abba meg nem fér bele, ha hagyod, hogy szenvedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!