Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ellenzi mindenki annyira...

Miért ellenzi mindenki annyira, hogy egy kutyus az ágyban aludjon a gazdival?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 13:09
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Attól,hogy mellém bújhat,még hallgat rám a kutya,pedig még picike. Megint csak az előző kutyámra tudok hivatkozni,ő is ágyban aludt,de tudta,ha jön valaki,irány le az ágyról,egy szóra lent is volt!! Hallgaott rám,mert amúgy rengeteget tanítottam,foglalkoztam vele.
2010. febr. 13. 20:14
 32/40 anonim ***** válasza:
50%
minden este lefekvés előtt megfürdeted? babafürdővel meg minden? azta, kutya egy élet lehet...
2010. febr. 13. 20:22
 33/40 anonim ***** válasza:
Csakhogy ő nem az előző kutyád.
2010. febr. 13. 20:25
 34/40 A kérdező kommentje:
Igen,persze nem minden este az egész kutyust,valamikor csak nedves szivaccsal a kis mancsait,és a fenekét törlöm át,hetente egyszer vagy kétszer van nagy fürdés,és akkor igen,babafürdetővel stb:D
2010. febr. 13. 20:25
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, már kommentáltam én is, és mondtam hogy ha rotid lenne te aludnál a fotelban, ez a nem alhat az ágyban onnan ered, hogy a farkasoknál, ott ahol a falkavezér fekszik, ott egyetlen egy alárendelt falkatag sem fekhet. Hogy közvetlenül mellette fekhet valaki?, gondolom igen. Van olyan természetű kutya akinek ennyi elég hogy ő akarjon lenni a falkavezér, van amelyiknek meg sem fordul a fejében, de ezt tényleg fajta válogatja, egyezünk ki egy döntetlenben, és van amelyik kutya alhat az ágyban és van amelyik nem. Abban viszont teljesen egyetértek veled hogy semmi undorító nincsen benne, nekem az amerikai buldogom az ágy mellett alszik néha, ha nem ragaszkodnék az elveimhez simán beengedném én is, nekem csak a macska jön fel az ágyra.
2010. febr. 13. 20:55
 36/40 A kérdező kommentje:
Az biztos,ha rotim lenne,nem aludna az ágyamban:D De a kutyusom felnőtt korában 4kg körül lesz,és a fajtaleírásban olvastam,hogy békés kutyus,nem agresszív mint a többi kistermetű,bízom benne,hogy ő sem fog próbálkozni a falkavezérséggel:D Amúgy sem sok esélye lenne szegénykének:D
2010. febr. 13. 21:05
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek a magánügye, hogy beengedi-e a kutyát az ágyába. Aki ellenzi, az ne engedje be, de másokat hagyjon békén.
2010. febr. 13. 21:36
 38/40 anonim ***** válasza:
49%
Én egyáltalán nem ellenzem, sőt.. :) Szerintem tök jó! Csak nálunk anyum nem engedi, hogy a kutyus bejöjjön a házba. :(
2010. febr. 14. 09:22
 39/40 anonim ***** válasza:
50%
A kínai meztelenek rendkívül akaratos, méretük ellenére dominanciára hajlamos kutyák lesznek felnőtt korukra
2010. febr. 14. 11:36
 40/40 anonim ***** válasza:
66%
Ne marjuk már egymást!Én is együttalvós vagyok, nekem törpetacskóm van, már két éves kan, nem romlott el a jó viszonyunk amiatt,hogy ágyban alszik.(ő is lábnál)A szex is oké, mert van annyi esze, hogy azonnal magától lemegy, sőt, kimegy! a szobából.Hát ennyi.Kinek hogy jó, de nem kell a másik tábort lehordani főleg a más által imádott kutyára azt mondani, hogy undorító és pocsék.Neki lehet a tied lenne ronda.
2010. febr. 15. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!